Speltips Ljungskile - Degerfors

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-06-07 16:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1,68
Tips: Ljungskile Ö1,5
Börjar som vanligt med en liten sammanfattning av livet. Nej, skoja bara. Belgien smällde in min största spelvinst hittills då både raka 2:an, Ö1,5 och handicap satt. Jag ser något liknande i denna match jag rekar nedan. Fortsatt bra "spelform" och hoppas på att förlänga den sviten på lördag.

Spel: Ljungskile Ö1,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Unibet

1,68 ser på pappret ut som ett riktigt skitodds. Det är det också. Om man nu inte känner sig ju löjligt säker så man kan spela hög insats och ändå casha in bra med slantar!

Ljungskile har startat säsongen lysande. En 4:e plats i tabellen med siffrorna 5-3-2 och 18-9 i målskillnad. Målskyttet har varit deras största styrka, speciellt på hemmaplan där man mäktar med 12-5 och 12 inspelade poäng. Fyra segrar och en förlust alltså, den mot seriefavoriten Hammarby. Där blev man nollade, vilket betyder ett snitt på exakt 3 mål per match i de andra fyra. Ett snitt som är jäkligt bra.

Formen överlag är även den lysande. 0-4 borta mot Assyriska, 5-0 mot Ängeholm och 0-0 mot serieledande Sundsvall på bortaplan. 3-2 hemma mot Värnamo senast, där man vinner skotten med förkrossande 15-4 i skott på mål och 18-3 i hörnor!

Målfarligast i laget är forwarden David Johanesson, med sina fem mål totalt. Bredvid sig har han Jonas Lindberg som gjorde två alla målen i vinsten mot Värnamo. Storform har även Ken Sema, som gjort 4 mål från sin högerytterposition.
Mycket spets framåt och alla sägs vara tillgängliga på lördag!

Saknas till matchen gör Brandon McDonald, Robin Iglicar, Hannes Stiller och Dominic Furness.


Till Degerfors då. Jodå, man ligger på en (in)stabil 14:e plats. Innan segern mot urusla GAIS senast hade man bara plockat en seger på 9 matcher. Man är näst sämsta bortalag (precis före GAIS), och har släppt in 15 mål på 5 bortamatcher, mest av alla i serien. Man har på bortaplan en siffra på 1-1-3, där vinsten kom mot Ängeholm -som spelar sina matcher på Olympia - vilket kan räknas som neutral spelplats för bägge lag. Krysset kom mot tabelljumbon Assyriska.

Inga avstängningar, dock har det roterats en del backlinjen. Tre olika försvar de senaste tre matcherna.

Har än så länge inga truppuppdateringar om Degerfors, hjälp gärna till med detta.


Ja, ni ser själva. Ett hemmalag i toppform som öser in kassar - mot ett bortalag som släpper in tre kassar per match och inte plockar några poäng alls mot bättre motstånd. Jag vill bara ha det till att sluta på ett sätt.

Lägg här till att Degerfors aldrig vunnit borta mot Ljungskile. 5 hemmasegrar och 2 kryss. Ljungskile har nätat i alla utom en, den var -06 och blev 0-0.

Detta tror vi stenhårt på!

Ljungskile Ö1,5 @1,68. (maxinsats)
Ljungskile Ö2,5 @3,15. (liten insats)
Ljungskile rak @1,70 (hög insats)
Ljungskile -1,5 @2,90 (liten insats)

Update om truppläge kommer förhoppningsvis.

Lycka till!

@Jimpa94 på Twitter.
Spela på Ljungskile - Degerfors hos Unibet
Spela nu
Jimpa94 - 4 Juni 2014 - 19:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: