Speltips

Speltips Miami Heat @ San Antonio Spurs

Sport: Basket Spelstopp: 2014-06-06 03:00 Spela här

Speltips Miami Heat @ San Antonio Spurs
Land: USA Liga: NBA
Odds: 2.85 Speltips: Miami Heat
2014-06-06 03:00 Miami Heat @ San Antonio Spurs Miami Heat 2.85 ABN

Det vi väntat på alldeles för länge är nu äntligen här! Det är dags för final! Ska Spurs få sin revansch sig eller går Heat segrande ur finalserien i år igen? Spurs har hemmafördel och just hemma är man ruggigt starka. Jag tror, och hoppas, att Spurs tar hem det här. Jag förväntar mig dock att det avgörs i game seven än en gång.

Som tidigare lär rekarna bli ganska lika varandra vilket inte är så förvånansvärt konstigt. Idag ser vi en lina på -5 Spurs, men jag väljer Heat - rak! Vi får 2.85 och även om jag tror att Spurs tillslut står som segrare så säger magkänslan min att Miami Heat faktiskt tar hem första mötet lagen emellan. Spurs kommer att resa sig efter det men man kommer starta i motvind.

Det här är verkligen ett känslospel och det är dom som gått klart bäst i playoff. Även om San Antonio Spurs gjorde det bra med Durant så ställs man nu mot LeBron James. Det är i dom här matcherna man verkligen ser hur bra han är.

Stannar där med tanke på vad klockan är. Vill ni spela logiskt, lägg slantarna på Spurs är mitt råd. Jag själv går på Miami Heat inatt. Hoppas att det lönar sig!

ABN - 06 Juni, 2014, 01:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
sjobjorn82 - 2014-06-06 02:58:29

Föredrar logik framför värdespel här.
Spurs vinner om de spelar som de gjort hittills, Miami är för beroende av James.