Argentina ö2,5 mål spelas i träningskampen mot Slovenien. 2.0 är taget!

Var först inne på att spela Argentina & ö2,5 mål i matchen till 1.72, men tror inte att Slovenien med ett par offensiva avbräck (Kevin Kampl från Salzburg är ett av dem) kommer lyckas hitta målet.

Tänkbar elva Argentina:

Romero
Zabaleta, Garay, Fernandez, Rojo
Gago, Mascherano, Maria
Messi, Higuain, Lavezzi

Agüero har haft lite skadebekymmer och lär inte riskeras här.

Genrep för Argentina! På hemmaplan i Buenos Aires. Inför 53 000 galna hemmafans. Klart som fan man vill ha en bra avslutning, gå in i VM med en bra känsla. Och på hemmaplan brukar man ösa in mål. Ser man till träningsfajter har man klarat den här linan 10/17 gånger sedan 2010. Annars har man oftast gjort två mål. Även i kvalspelet är man en maktfaktor på hemmaplan. Nu är det genrep och man har haft en del spelare med lite frågetecken. För en del är det här chansen med stort c att ge sig själv en startplats i nästa veckas premiär. Det gäller såväl startelvan som slutelvan.

Slovenien släppte in 11 mål på 10 matcher i en rätt kall kvalgrupp. Traditionellt har man de senaste åren dessutom knappast rosat marknaden i träningsmatcher. Framför allt inte på bortaplan. Makedonien och Bosnien är två lag som nyligen grejat ö2,5, medan betydligt svagare motstånd (än Argentina), som Finland, Algeriet och, nu senast, uruguay (utan Suarez) gjort två mål.

Nej, ett motiverat Argentina kör över Slovenien här. Klass och motivation talar för. Visst är det motiverande för slovakerna att få spela en träningsmatch mot bra motstånd, men ett genrep inför VM väger tyngre motivationsmässigt. Som sagt, spelarna som kommer in lär också vara rejält taggade för att visa upp sig. Finns en konkurrenssituation där bra spel idag kan innebära en plats i startelvan i VM-premiären.

3/4-0/1.

@nokkan21


This is the stats tab
This is the post tip