Alright äntligen en UFC gala inatt som inte bör ha så mycket skrällar i sig, jag har tagit dommatcherna jag på rakhand tycker är "säkra" men so folk vet kan allt hända.

Diego Sanchez VS Ross Pearson

26-7-0 RECORD 17-6-0, 1

Benson Henderson VS Rustam Khabilov "Tiger"

20-3-0 RECORD 17-1-0

Diego är farlig om han lurar in ross att ingå swing festival men jag tror INTE ross är så jävla dum att han gör det då det är vida känt att sanchez vill swinga . Ross har en sjukt fin boxning och cirkulerar han bara och inte går rakt in så ska saken vara biff .

Benson henderson har en sådan sjuk cardio och verkligen en bra feeling i matcherna och tröttar ut motståndaren och sedan får dom oftast smaka, tror som sakt på benson här.

Dubbeln ger 2.18@ nu synd att den droppade då jag fick 2.60 för någon dag sedan

20/10 u
...................................................................................................................
ett spel som jag även tror är bra är ö4.5 ronder i henderson matchen, har svårt att se att matchen avslutas genom submission eller tko/ko. 7/10 u

och även 2.5 för sanchez ross pearsn. 8/10 u
...................................................................................................................
Ett tilläggs spel jag tänker köra som enbart är på känsla är Patrick Cummins - Roger Narvaez där jag väljer att spela Roger Narvaez.

JAG fan i mig HATAR patrick cummins , han snackade sig till sin första och enda ufc match hittills mot DC och vart SÅ JÄVLA ÄGD jag fattar inte att UFC gav han ett kontrakt så detta spel spelar jag mer med HAT då jag fan ska göra pengar på honom

Roger Navarez finns till 3.75 vilket jag finner SJUKT cumminst tog 3-4 slag och sedan hade han möte med john blund...

som vanligt kan allt hända så rygga på egen risk och LYCKA TILL !

This is the stats tab
This is the post tip