Speltips

Speltips Hammarby - Landskrona BoIS

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-08 18:00 Spela här

Speltips Hammarby - Landskrona BoIS
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1.90 Speltips: 1 (-1.5)
2014-06-08 18:00 Hammarby - Landskrona BoIS 1 (-1.5) 1.90 Akberg

NYTT:

1. Johannes Hopf

2. Michael Timisela
5. Daniel Theorin
3. Thomas Guldborg Christensen
19. Stefan Batan

8. Johan Persson
21. Jan Gunnar Solli

14. Fredrik Torsteinbø
10. Kennedy Bakircioglu
22. Lars Mendonca Fuhre

11. Pablo Piñones-Arce

Har varit en stressig vecka och tyvärr har speltipsen drabbats, ursäktar. Jobbar vidare med ett spel när Hammarby tar emot Landskrona BoIS på Nya Söderstadion.

Hammarbys trupp mot Landskrona:
Kommer snart.

Skador:
Inga rapporter. Marko Mihajlovic är avstängd efter rött kort borta mot IK Sirius.

Landskorna BoIS trupp mot Hammarby:
Niklas Uddenäs, Amr Kaddoura, Martin Rudolfsson, Cheikh Sarr, Johnny Lundberg, Philip Andersson, Mårten Nordbeck, Enis Ahmetovic, Cimon Lydén, Andreas Dahl, Paul Torres, Erik Andersson, Rasmus Alm, Andrew Stadler, Surprise Ralani, Karim Sadat, Robin Hofsö.

Skador:
Mittfältaren Niclas Rönne missar match. William Kvist och Daniel Jarl är troligtvis redo åter för spel.

Tabell:
2. Hammarby 10 6 1 3 +9 19p DWWWWL IDAG
14. Landskrona 10 2 3 5 -7 9p WLWLLD IDAG

Hammarby kommer senast från en förlust borta mot Sirius i Uppsala, en mycket svag insats från bortalaget i första halvleken resulterade i underläge redan i paus. I andra halvlek spelade Hammarby upp sig men lyckades aldrig kvittera efter reduceringen. En vila samt omladdning på drygt en vecka bör resultera i ett revanschsuget Hammarby. Att förstå vad Nanne ser hos 23-åriga mittfältare Nahir Besara hade varit guld, själv anser jag att han inte alls har hållit måttet, i någon av hans matcher där han har gjort inhopp. Dålig kontakt med boll och risig spelförståelse, sen när han väl beslutar sig för att skjuta så är det ytterst sällan som skotten riktas mot mål. Oftast över. Svårt med hans position då b.la. Nicklas Lindqvist har spelat på samma position som inte heller har gjort sin bästa insats. Ska bli intressant att se vem som tar plats på mittfältspositionen idag.

I matchen mot Sirius ställde laget upp följande: Hopf - Timisela, Theorin, Mihajlovic, Batan - Besara, Persson, Kennedy, Solli - Piones Arce, Fuhre.

Kan tänka mig att det blir något liknande idag minus Mihajlovic då han är avstängd. Guldborg kan möjligtvis ta hans backposition.

Landskorna BoIS tränare Jörgen Petterson:
– Vi gjorde en mycket bra första halvlek och borde ha lett med ett par mål med tanke på dels spelet, dels de chanser vi hade. Men skönt att vi inte förlorade utan lyckades komma igen, säger Jörgen, som förstås har sin taktik klar mot Hammarby.

– Ja, jag kan ju säga som så, att vi tänker inte bjuda upp till dans från början. Jag räknar med att Hammarby för spelet och att vi kan dra nytta av omställningar. Sedan får vi se hur det hela utvecklar sig. Vi har ju haft för vana, både under min tid och tidigare att spela bra mot Hammarby. Det är ett spelande lag som passar oss, precis som Öster senast. Vårt mål är att ta tre poäng givetvis.

En taktik som har lett till att Hammarby har förlorat många poäng hemma på Nya Söderstadion. Stort spelövertag utan resultat har blivit fallen efter att motståndare som Värnamo och Ängelholm har använt sina kontringar väl mot Hammarby. Tycker samt tror att Bajens tränare Nanne Bergstrand har coachat sitt lag för att motverka detta i fortsättningen, vilket även har visat sig på senaste hemmaresultaten (3-1 Husqvarna & 2-0 Varberg) efter bakslagen.

Landskrona har en vinst på senaste 5 matcherna och tycker att Hammarby ska ta en säker och bekväm vinst hemma på Nya Söderstadion söndagskvällen. Gillar även oddset.

Spelar Hammarby -1.5 Asian till 1.90x hos bet365 med 2.5/5 units.

http://www.spreadsheet.se/akberg

Twitter@akberg_


EDITERAD 2014-06-08 17.47:08

Akberg - 08 Juni, 2014, 17:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
stridde - 2014-06-08 15:06:11

Bra rek rygg, håller med dig om Besara väldigt svaga insatser av honom, nä får hoppas Israelsson snart e tillbaka. Forza Bajen

Whiterabbit - 2014-06-08 09:49:37

Och priset för den onödigaste och mest dummaste kommentaren går till.... rillow ---------What the fuck dude? xD

Bra rek, akberg! Fint odds på detta spel....

Mackan12 - 2014-06-08 09:30:58

Rygg. Bra rek!

rillow - 2014-06-08 08:16:43

Ja, vad ska man säga.. Klart hammarby ska vinna men i reken lyser sympatierna igenom lite väl starkt då jag först trodde det var SM i namnupprepning.. På hemmaplan funkar det med !? Går även utmärkt att skriva med att man sympatiserar med ett lag vilket läsaren då tar med i sin beaktning utav spelvärdet.. Bara lite objektiva tankar....