Speltips USA u2,5 mål

Sport: Fotbolls-VM
Spelstopp: 2014-06-17 00:00
Land: Braslien
Liga: VM
Odds: 1.92
Tips: USA u2,5 mål i VM
Spelet är: USA u2,5 mål i turneringen. Finns till 1.92 på Unibet.

1 Tyskland 0 0 0 0 0-0 0
1 Portugal 0 0 0 0 0-0 0
1 Ghana 0 0 0 0 0-0 0
1 USA 0 0 0 0 0-0 0

USA:s trupp:

Goalkeepers: Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton), Nick Rimando (Real Salt Lake).
Defenders: DaMarcus Beasley (Puebla), Matt Besler (Sporting Kansas City), John Brooks (Hertha Berlin), Geoff Cameron (Stoke City), Timmy Chandler (Nürnberg), Omar Gonzalez (LA Galaxy), Fabian Johnson (Borussia Mönchengladbach), DeAndre Yedlin (Seattle Sounders FC).
Midfielders: Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Alejandro Bedoya (Nantes), Michael Bradley (Toronto FC), Brad Davis (Houston Dynamo), Mix Diskerud (Rosenborg), Julian Green (Bayern Munich), Jermaine Jones (Besiktas), Graham Zusi (Sporting Kansas City).
Forwards: Jozy Altidore (Sunderland), Clint Dempsey (Seattle Sounders FC), Aron Johannsson (AZ Alkmaar), Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes)

Vad har USA för lag egentligen? Joey Altidore på topp? Visserligen ett par bra år i Holland innan den här säsongen, men ett mål i årets Premier League skrämmer knappast. Bakom honom finns Clint Dempsey. Kommer från en stökig säsong och känns inte på topp. Annars då? Ett gäng ok spelare, men knappast några som sticker ut i ett VM. Jänkarna brukar i och för sig ofta överraska i VM (vidare 2002 och 2010). Men i det här mästerskapet tror jag inte på laget alls.

Hamnat i en mycket svår grupp. I öppningsmatchen väntar Ghana. Ghana är det på pappret näst svagaste laget i gruppen och det är väl här chansen skulle finnas att USA gör ett par mål. Men som alla vet är öppningsmatcher av tradition ofta målsnåla tillställningar. Jag väntar mig två försiktiga lag som absolut inte vill bjuda på något alls. Ghana vet att den här matchen är lagets chans att lösa ett avancemang. Så jag räknar med en lowscoring-game här. Det hade varit annorlunda om USA och Ghana spelat mot varandra i sista matchen exempelvis - då hade det kunnat bli en svängig och målrik historia.

I andra matchen väntar Portugal. Portugiserna är traditionellt ett starkt mästerskapslag och har en väldigt stark defensiv. Pepe har visserligen dragits med skador, men räknar med att han är tillbaka här. Om han INTE skulle vara det är det ingen katastrof. Neto och Bruno Alves är ett fullt kapabelt mittbackspar. Målskillnaden kan komma att bli viktig här, så tror knappast det kommer bli något slarv här heller. Höll nollan två gruppmatcher i VM 2010 och två gånger av fyra i EM 2012.

Tyskarna väntar i sista matchen. Ett Tyskland som knappast behöver något förklaring. Alltid bra i mästerskap. Har bjudit till det defensivt en del i kvalspelet, men i ett VM tror jag det blir annorlunda. Finns inte utrymme för någon skit här.

Nej, när jag tittar på USA:s trupp så har jag svårt att se vart målen ska komma från. Fotboll är fotboll och visst kan allt hända. Men att USA ska göra mer än ett mål i någon match har jag svårt att se. Har på sina sju matcher i VM-sammanhang sedan 2006 gjort mer än ett mål vid ett enda tillfälle. Och att de ska göra mål mot BÅDE Portugal och Tyskland har jag oerhört svårt att se. Lägg till att öppningsmatchen mot Ghana är just en öppningsmatch med allt vad det innebär. Nej, jag tror inte alls på jänkarna i den här gruppen. Ett eller MAX två mål mäktar man med.

@nokkan21

EDITERAD 2014-06-12 10.10:29
Spela på USA u2,5 mål hos Unibet
Spela nu
Polsater - 12 Juni 2014 - 10:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
frosty - 2014-06-12 09:03

Årets flopp Portugal ;) kanske USA grejar slutspel!

J_Papin - 2014-06-11 21:42

champ föddes inte på bb och har därför svårt med konstruktiv kritik

champ - 2014-06-10 23:54

Hej! Förlåt mig, du är tyvärr ute och cyklar förstår jag, över 3,5 är däremot åt rätt håll, jag anser faktiskt inte att jag ska behöva förklara mig!! USA gör lätt 2 på Ghana å lätt 2 på Portugal å garanterat 1 mot Tyskland!! Den som lever får se😉 lycka till!!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: