Speltips

Speltips San Antonio Spurs @ Miami Heat

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-06-11 03:00 Spela här

Speltips San Antonio Spurs @ Miami Heat
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Ö197
2014-06-11 03:00 San Antonio Spurs @ Miami Heat Ö197 1.90 ABN

Inatt tar Miami Heat emot Spurs och matchserien ligger nu på 1-1 när man alltså åker hem till soliga Florida och försöker ta ledningen efter en inledning som gick sådär och alltså resulterade i en förlust.

Lebron James gjorde en sjuk andra halvlek och han visade vad finalen handlar om när han ledde laget tillsammans med Bosh till en kvittering av matchserien. Heat är ett lag som fungerar väldigt bra på hemmaplan med bra kemi i laget och bra stöd från supportrarna. Detta kommer utan tvekan spela en stor roll i Heats lir inatt och Spurs är ett lag som alltid håller jämna steg med sina motståndare, där får man leta länge och hårt för att hitta avvikelser och det är just detta jag tror på inatt. Ett high scoring game där Heat tar täten men inte riktigt kan dra ifrån i ett väldigt offensivt inriktat spel där Lebron fortsätter där han avslutade förra matchen och där Spurs utmanar som vi vet att man kan göra.

Vilka vinner? Där blir svaret Heat pga hemmafördelen.
Ska jag lägga på Heat för det? Nja, riktigt så enkelt är det inte. Linan på -4.5 är alldeles för oattraktiv för att man ska se det som spelvärt då jag förväntar mig en 4-6pt win för Heat så det vore lite av en gamble (playing with words) och sådana bets vågar jag inte lägga. Möjligtvis en liten insats.

Vad jag däremot kan lägga är ett ö197-spel då jag som tidigare nämnt tror på att LeBron och hans polare i Heat vill dels ge publiken en bra show på hemmaplan och dels för att han är inne i sånt flow nu. Slutet på förra matchen var minst sagt uppseendeväckande från hans sida och jag tror att ingen förväntar sig något mindre inatt, inte minst Lebron själv.

Spurs ska dock kunna hålla sig i hälarna på Heat med ett grymt offensivt lag och man kommer knappast att bli krossade inatt utan som sagt förväntar jag mig att man håller sig inom 6pt och med andra ord gör matchen intressant.

Ö197 är linan och det slår jag till på. En 107-104 win till Heat? Ja, det låter rätt bra.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 11 Juni, 2014, 01:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!