Speltips

Speltips San Antonio Spurs @ Miami Heat

Sport: Basket Spelstopp: 2014-06-13 03:00 Spela här

Speltips San Antonio Spurs @ Miami Heat
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: San Antonio Spurs +5
2014-06-13 03:00 San Antonio Spurs @ Miami Heat San Antonio Spurs +5 1.90 ABN

Den fjärde matchen i NBA-finalen spelas alltså inatt och det är i the sunshine state of Florida man gör upp. Matchserien står 2-1 och Heat har återigen fallit bakom och detta blir en livsviktig match för dem. Man måste kunna visa publiken och tittarna att man inte ska bli förnedrade av Spurs, speciellt inte på hemmaplan som vi såg sist.

Heat och Spurs är väldigt jämna lag normalt sett, och med tanke på vad vi såg förra gången så tycks inte hemmafördelen vara det som behövs för att sporra igång Heat till att storspela. Faktum är att man har varit väldigt tveksamma på hemmaplan i denna serien och jag undrar om vi inte kommer att se det än idag? Jag hade sagt att det i detta läget är 50-50 av vilka som ska vinna. För några dagar sedan hade jag däremot sagt 60-40 till Miami Heat pga hemmafördelen. Vad vi sett av Spurs har ändrat min uppfattning helt.

Ett 3-1 hade verkligen satt press på Heat och kanske är det just det man kommer behöva i denna finalserie. Press på bortaplan, det är lite av Miami Heats specialitet. Jag tror att detta är anyones game. Antingen vinner något av lagen med en 2-3 pts marginal eller så blir det en total utskåpning för Texaslaget och man vinner med allt från 10 och uppåt. När linan ligger på +5 känns det lite som att spelbolagen förväntar sig en storspelande Lebron inatt, och även om han har kvalitén som krävs så känns det lite taget ur det blå. Det är lite för chansartat för min preferens.

Linan på +5 till Spurs klipper jag till på och håller tummarna för en grym match inatt bland all VM-hets.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 13 Juni, 2014, 00:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!