Speltips

Speltips Uruguay - Costa Rica

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-27 21:00 Spela här

Speltips Uruguay - Costa Rica
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 2.37 Speltips: Uruguay: Flest mål i 2:a
2014-06-27 21:00 Uruguay - Costa Rica Uruguay: Flest mål i 2:a 2.37 Polsater

Avspark: 21:00
Spel: Halvlek med flest mål hemmalag (utuguay) 2:a halvlek. 2.37 på bet365 . Finns under fliken mål - halvlek med flest mål - hemmalag.

Matchen spelas i Fortaleza i Brasilien och prognosen pekar på ösregn men värme. Svårspelat.

Läget i lagen: Uruguay kommer alltså inleda med den där Suarez på bänken. Förhoppningen för deras del är såklart att det här ska lösa sig så att man slipper riskera något där. Tänkbart lag:

Muslera
Pereira, Godín, Lugano, Caceres
Stuani, Rios, Perez, Rodriguez
Forlan, Cavani

Costa Rica saknar anfallsstjärnan Saborio och även Bryan Oviedo. Största stjärnan är Bryan Ruiz och den från Arsenal ständigt utlånade Joel Campbell. AIK:aren Celso Borges är också en av stöttepelarna i truppen. Levantekeepern Navas också viktig.

Tänkbart lag:

Costa Rica (Possible, 5-4-1):

Navas; Diaz, Gonzales, Umania, Gamboa, Borges, Teeda, Ruiz, Bolanos, Campbell, Saberlo

Kommentar: Luis Suares känner alla till relativt väl antar jag. En rätt okej anfallare, minst sagt. Har inga problem att leverera även i landslaget (gjorde 11 av 25 mål i kvalet, även en assist, jämför det med Cavanis fem samt en trio på två. Vansinnsigt viktig även för sitt landslag alltså. Och han kommer nu alltså att börja på bänken. Ett avbräck som heter duga. Enligt utsända journalister han han sett okej ut på träning, men man vill alltså inte riskera något med honom. Hur som helst lär han komma in om situationen så kräver.

Costa Rica då? Kan verkligen inte tänka mig att man har något att hämta i den här gruppen. Men försvaret är ändå okej. Släppte in sju mål på tio matcher i sitt VM-kval, vilket var minst av samtliga lag. Förbundskapten Jorge Luis Pinto har jobbat mycket med försvarsspelet och här lär man inte bjuda på NÅGONTING (alá exempelvis Australien vs Chile). Kommer jobba stenhårt och packa ihop det defensivt. För mig passar det Uruguay väldigt dåligt. För mig är nämligen Uruguay ett lag som har sina allra största styrkor i sina snabba omställningar, man är inte ett lag som trivs så väldigt bra när man själva ska föra. Väntar mig ingen gladfotboll i den här matchen, väntar mig ett Uruguay som kommer att nöta och försöka utan att riskera särskilt mycket i offensiven. På en förmodat svårspelad plan känns det som att utdelningen kan dröja. Som Hasse Backe brukar säga, när du kommer som underlägsen motståndare på bortaplan (halv bortaplan för Costa Rica) så siktar du på att hålla organisationen inledningsvis.Samtidigt vet det bättre laget att det brukar hålla i ungefär en timme, sedan kommer tröttheten, misstagen och ytorna. Lägg till att vi eventuellt får kryddan av en inhoppande Suarez...

Uruguay bör ju göra mål här, men enligt mig pekar en del på att det kan dröja. Är inte övertygad om att man vinner enkelt (egentligen ens att man vinner) men min bestämda känsla är att målen kommer dröja på den här svårspelade planen till det börjar öppna upp sig i andra halvlek.


I kvalspelet gjorde Uruguay också något fler mål i andra halvlek än i första, 13 vs 12. Kanske inte någon "jävlar, jag måste spela-statistik", men ändå. Nej, det här spelet baseras helt och hållit på att jag väntar mig en låst inledning med ett tålmodigt Uruguay mot ett väldigt defensivt Costa Rica. I andra öppnas det upp. Vi såg det på ett sätt för Mexiko (även om de gjorde två mål i första) hur ett starkare lag malde på och malde på och till slut fick utdelning. Inte rakt överförbart såklart, men kan tänka mig något liknande här.


BRASKLAPP: Edinson Cavani är min absoluta hatspelare när det gäller betting. Har jag gått emot PSG gör han alltid mål, spelar jag på PSG missar han allt. Fortsätter det här mönstret så dunkar han väl in ett hattrick innan 20 minuter är spelade. Vill bara ha det sagt.

@nokkan21

EDITERAD 2014-06-27 21.49:50

Polsater - 27 Juni, 2014, 21:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
kungnikan - 2014-06-27 22:46:17

O varför står de 27 på datum

kungnikan - 2014-06-27 22:45:31

Möter inte uruguay colombia

T-wiz - 2014-06-14 16:26:01

Älskar brasklappsnoteringen, vet precis hur det där är:)