Speltips

Speltips Uruguay - Costa Rica

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-14 21:00 Spela här

Speltips Uruguay - Costa Rica
Land: Internationellt Liga: VM
Odds: 1.875 Speltips: 1 (-1)
2014-06-14 21:00 Uruguay - Costa Rica 1 (-1) 1.875 Akberg

Spel: Uruguay med asian handiap -1. Det innebär vinst om Uruguay vinner med 2 mål eller mer. Insatsen tillbaka om Uruguay vinner med exakt 1 mål och förlust om matchen slutar oavgjort eller Costa Rica vinner.

Mästerkapet i fotboll är igång och oj en så underbar månad vi ska ha, semestern är äntligen här och nu tänkte även jag ge mig in i oddsgruvan.

Grupp D:
Costa Rica
England
Italien
Uruguay

Läget i lagen:
Uruguay meddelade under dagen på presskonferens att Luiz Suaréz missar vm-premiären mot Costa Rica p.g.a. strul med den knäskada som han har opererats för drygt en månad sedan. Troligtvis en bänkplats, som bäst ett kort inhopp.

Costa Rica saknar Bryan Oviedo (Everton) och Álvaro Saborío (Real Salt Lake).

Uruguay som slutligen blev 4:a VM i Sydafrika 2010 ställs i detta mästerskap mot Costa Rica i första gruppspelsmatchen. Laget gjorde helt okej från sig i vm-kvalet men kunde tillslut säkra sin plats till sommarens höjdpunkt.
I hopp om att Uruguay ska knipa andra eventuellt förstaplatsen så är tre poäng ett måste mot Costa Rica denna lördagsafton, självklart bör de utgå från att både Italien och England vinner mot gruppens ¨slagpåse¨, som är de laget i denna grupp som troligtvis kommer få ta emot en del stryk.
För att då nå avancemang och därmed sparka ut en av de större fotbollsnationerna är det endast tre poäng som gäller för Cavani, Forlan och resten av spelarna.

Anser att Uruguays mittfält är det som kan svika då toppspelare saknas inför kvällens match. Skulle gissa att Uruguays tränare Óscar Tabárez ställer upp med tre mittfältare; Rodriguez (Atletico de Madrid), Rios (Monarcas Morelia) och Gargano (Parma FC). En spelare som man inte får glömma är mittbacken Godin som gjorde en lysande säsong i Atletico de Madrid.

Costa Rica ska dock inte underskattas, defensivt så är det en svår väg att komma igenom och det visade man även under kvalet. 21-åriga Campbell på topp ska man heller inte undgå från att lägga till i sin analys och det lär gå undan i kontringarna, costaricansken spelar i Olympiakos på lån från Arsenal. Även yttern från Fulham kan vara värt att slänga ett öga på, Bryan Ruiz.

Costa Ricas senaste träningsmatcher:
Costa Rica 1 - 3 Japan
Costa Rica 2 - 1 Paraguay
Costa Rica 0 - 1 Sydkorea
Chile 4 - 0 Costa Rica

Kommentar:
Trots avbräcket på Luiz Suarez så tror jag att det favorittippade laget i detta möte kan hålla sina motståndare borta och ta en, förhoppningsvis, enkel seger mot Costa Rica. Suarez är absolut en viktig spelare för att ta Uruguay dit man vill i detta mästerskap, dock inte såhär tidigt in på gruppspelet, mot Costa Rica. Finns gott om potential i Uruguays uppställning. Man har dock inte imponerat jättemycket inför detta mästerskap, varken i kvalet eller i träningsmatcherna men jag tycker att detta ska bli en positiv nyantändning. Första matchen i VM där laget har siktat högt och är laddade.

Spelar Uruguay -1 asian handicap till 1.875x hos bet365 , 1/5 units.

Twitter@Akberg_

Akberg - 14 Juni, 2014, 02:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze - 2014-06-14 14:23:13

Jaha oddset har sjunkit så pass mycket. La spelet igår till 1,80 därför refererade jag det som ett snarlikt odds. Men då förstår jag tankegången :)

Akberg - 2014-06-14 10:31:56

Tänkte över det alternativet men med Uruguays skickliga defensiva spelare (Pereira, Godín, Lugano, Caceres) så känns ett (betydligt) högre odds till 1.875 istället för 1.72 bättre, med pengarna tillbaka vid 1-0. Costa Rica har visat att laget kan backa hem effektivt förut, därav låg insats.

Haze - 2014-06-14 09:16:21

Är det inte bättre att spela ö 1,5 till snarlikt odds?