Speltips

Speltips Elfenbenskusten - Japan

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-15 03:00 Spela här

Speltips Elfenbenskusten - Japan
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 1.71 Speltips: Ö 2 mål asian
2014-06-15 03:00 Elfenbenskusten - Japan Ö 2 mål asian 1.71 Polsater

Ö 2 mål (asian) spelas till 1.71 på Pinnacle i matchen mellen Elfenbenskusten och Japan. Spelet innebär pengarna tillbaka på två mål, vinst på tre. Finns till 1.65 på bet365 , vilket funkar också.

Det här är alltså två av lagen i oberäkneliga grupp c:

1 Colombia 0 0 0 0 0-0 0
1 Grekland 0 0 0 0 0-0 0
1 Elfenbenskust 0 0 0 0 0-0 0
1 Japan 0 0 0 0 0-0 0

Läget i lagen:
Elfenbenskustens förbundskapten Lamouchi:

"All my players are ready to play on Saturday but I can't say they are all 100 percent," Lamouchi said when questioned about Yaya Toure, who has been struggling with a hamstring problem since the end of the English Premier League season last month. "Some have had little problems, but they have recovered well and everyone is available."

Tänkbart lag då:
Barry
Aurier, Toure, Zokora, Boka
Tiote, Die, Yaya
Kalou, Drogba, Gervinho

Japan då? Inga direkta skadeproblem där vare sig inför turneringen eller nu, tänkbart lag:

Kawaschima
Uchida, Yoshida, Konno, Nagatomo
Endo, Hasebe
Kiyotake, Honda, Kagawa
Okazaki

Kommentar: Öppningsmatch hit och dit, de brukar ju vara tajta historier. Men det här, mina vänner, det här är två lag som har sina styrkor framåt. Definitivt. Det är bara att titta på namnen i truppen. För Japans del kan vi kolla på träningsmatcherna inför det här:

4-3 mot Zambia
1-3 Costa Rica
1-0 Cypern
4-2 Nya Zeeland
3-2 mot Belgien
2-2 mot Holland

Visst, träningsmatcher är en sak. Men försvaret är inte superstabilt, det står helt klart. Samtidigt är man vassa framåt där spelare som Honda, Kagawa och Kiyotake ofta levererar i landslaget.

Elfenbenskusten då?
2-1 mot El Salvador
1-2 mot Bosnien
2-2 mot Belgien
3-1 Senegal
1-1 Senegal.

I elva av sina senaste tolv matcher har man släppt in mål. Även här har vi definitivt styrkorna framåt. Oavsett hur man ställer upp. Drogba är Drogba och nog sugen på en sista show. Gervinho och Kalou kommer från bra säsonger. På bänken finns bland annat Bony.

Visst är det här en öppningsmatch, men vi har två lag som vääääldigt sällan håller nollan, rent generellt. Känns också som att det här är två lag som matchar varandra på ett intressant sätt. Japan har många små, tekniska och snabba lirare medan Elfenbenskusten har ett par riktiga kraftpaket. Hur det slutar blir intressant att se, men jag har lätt att se båda lagen hota och skapa lägen på varandra här. BLGM känns troligt.

Nej, för mig luktar det här överspel. Den modige plockar ö2,5, men när det erbjuds så här pass generösa odds på ö2 asian är det bara att hugga tycker jag. Känns som 2-1 till något av lagen.

@nokkan21

Polsater - 14 Juni, 2014, 02:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!