Speltips

Speltips Argentina vs Bosnien

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-16 00:00 Spela här

Speltips Argentina vs Bosnien
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 2.0 Speltips: Arg & ö2,5 mål i matche
2014-06-16 00:00 Argentina vs Bosnien Arg & ö2,5 mål i matche 2.0 Polsater

Argentina & ö2,5 mål spelas i sena VM-matchen i kväll. 2.0 på bet365 , finns funder fliken mål - resultat/totalt antal mål.

Romero
Zabaleta, Garay, Fernandez, Rojo
Gago, Mascherano, Maria
Messi, Higuain, Agüero

Bosnien:

Asmir Begović; Sead Kolašinac, Emir Spahić, Ermin Bičakčić, Mensur Mujdža; Haris Medunjanin, Muhamed Bešić; Senad Lulić, Miralem Pjanić, Izet Hajrović; Edin Džeko.

Kortare rek idag, men here it goes:

Argentinas anfall. Säga vad man vill om Messis säsong, men han gör trots allt en del mål. Och även om Messi inte spelat på sin toppnivå är han ändå en mycket bra spelare. Och hur är det med spekulationerna om att han "sparat" sig lite till VM? Ska bli intressant att se honom här. Bakom Messi finns ett par hysade gubbar till. Agüero är en favoritspelare hos mig. Lite skadeproblem i år, men levererar alltid när han spelar. 0,74 mål/match i PL i år. Higuain är också en bra avslutare. Så det anfallet ser på förhand mycket intressant ut. Fick också ihop 35 mål i kvalet, överlägset mest av de sydamerikanska lagen.

Bosniens försvar då? Nja. Inte övertygad om den lagdelen. Släppte visserligen "bara" in sex mål i kvalspelet, men det var en RIKTIG JÄVLA PISSGRUPP OCH VArFÖR KUNDE INTE SVERIGE FÅTT DEN DÅ HADE VI VARIT I BRASILIEN NU? (Litauen, Grekland, Slovakien, Lettland och Liechtenstein). Men tittar man på träningsmatcher och matcher mot lite bra motstånd så brukar det kunna släppas in en del mål. Rätt tydligt att Bosnien har sina bästa spelare framåt och inte bakåt. Pjanic, Dzeko och co kan mycket väl prestera en balja mot det här argentinska laget, som också är klart starkare framåt än bakåt.

Trenden i det här VM:et har ju varit mål. Sen är det kanske inte ett argument för att det ska bli det även här, men sånt brukar ju ändå smitta av sig. Någonting är det ju. Sju av åtta matcher har klarat ö2,5-linan, och i många av dessa (typ alla?) har undern varit favorit. Så att den här match-upen blir en målsnål historia kan jag inte tänka mig alltså. Argentina har kapacitet att klara den här linan på egen hand. Kommer ha fördel av "hemmaplan" och lär ösa på i 90 minuter.

3/4-1?

@nokkan21

Polsater - 15 Juni, 2014, 11:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Polsater - 2014-06-15 17:34:27

Moneymaker//
Min poängbäst ju Sverige fått den gruppen istället för Bosnien.

Begovic är bra ja. Lycka till med ditt spel.

Nordinarn - 2014-06-15 16:35:17

Bra rek men tycker att spelet båda lagen gör mål + ö2,5 mål @2.20 är bättre då jag precis som Moneymaker väger in Begovic och ett offensivt mycket vasst Bosnien. Dessutom väntar jag mig en relativt öppen matchbild där lagen kommer byta chanser.

plwf - 2014-06-15 15:15:26

Spelat den med! 3-1 argentina

Moneymaker - 2014-06-15 14:21:13

1. Sverige hade förlorat mot både Grekland och Bosnien.
2. Bosnien har slagit både Mexiko och Elfenbenskusten (2 solida lag) innan VM och visat upp bra försvarsspel.
3. ASMIR FUCKIN BEGOVIC, om du på fullaste allvar tror han släpper in 3-4 mål idag borde du lägga av och tippa.

#1-1