Speltips

Speltips Argentina - Bosnien

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-16 00:00 Spela här

Speltips Argentina - Bosnien
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 15.00 Speltips: Bosnien+Över 2.5
2014-06-16 00:00 Argentina - Bosnien Bosnien+Över 2.5 15.00 master

Bosnien kliver in i ett mästerskap för första gången. Det gör man mot självaste Argentina som är en stornation och bland favoriterna att kamma hem VM.

Argentina är ett väldigt bra lag som har en sylvass offensiv med Messi i spetsen, dock är inte defensiven utav bästa slag. Något som gör så att Bosnien har goda möjligheter att göra några mål.

Bosnien är en nation på uppgång och har till detta VM ett riktigt starkt lag, såväl defensivt som offensivt. En av PL:s bästa målvakter i Begovic. En backlinje som spelar i Bundesliga(Mujdza-Bikcakic-Spahic-Kolasinac), ett mittfält av riktigt bra spelare, såsom Pjanic, Misimovic, Hajrovic och Lulic. Och även en nytillkommen spelare i form av Besic som imponerat stort i genrepet. Framåt har man Dzeko, som nog kommer spela ensam på topp. Som ersättare har man en bra måltjuv i Ibisevic.

I premiärer kan det ofta hända att ett storlag inte visar sig från sin bästa sida, vilket har hänt även i detta VM. Spanien och Uruguay har åkt på stryk. Jag ser Bosnien här som underdogs, såklart, men med goda möjligheter att skrälla och ta samtliga poäng. För det behöver inte betyda att Argentina ska komma igång redan i första matchen. Messi har haft en sådär säsong, Aguero skadedrabbad, Higuain som blandat och gett.

Detta är självklart ett chansspel, men inte något jag kan undgå. Att få 15 gånger pengarna på att Bosnien ska segra och att det ska bli över två mål i matchen är något man måste testa. För mål lär det bli. Det spelet är i princip i hamn. Nu gäller det bara att Begovic storspelar och att Dzeko sätter dit två baljor:).

EDITERAD 2014-06-15 13.22:07

master - 15 Juni, 2014, 13:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!