Speltips

Speltips Italien - Costa Rica

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-20 18:00 Spela här

Speltips Italien - Costa Rica
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 1.57 Speltips: 1
2014-06-20 18:00 Italien - Costa Rica 1 1.57 J.Dizzle

Men va är det man ser?! Man får alltså över 1.50 på Italiensk seger mot Costa Rica. Efter Costa Ricas seger mot trötta Uruguay har oddset höjts med två tiondelar.


Ja det var ju nog någon mer än jag som höjde ögonbrynen när slutsignalen gick mellan Uruguay och Costa Rica. Detta Costa Rica som de 3 stora elefanterna i gruppen kände att de var tvungna att plocka 3 pinnar mot för att vägen till avancemang skulle bli något mindre krokigare. För Uruguay skulle det bli tufft ändå även om man hade inkasserat en trea här, för jag rankar de som 3:e lag i den här gruppen. För nu är det snudd på mission impossible.
Jag kan ju samtidigt inte säga att jag inte blev överraskad av Costa Rica. Var det någon match man skulle ha nån som helst liten chans i var det i premiären mot Uruguay, utan Suarez. Och man tog den, kan man lugnt säga.
Trodde inte på nån storseger för fem öre, men 3 poäng för sydamerikanerna hade man på något sätt räknat med. Men en premiär i ett VM, är en premiär i ett VM. Mot ett lag som man bara skulle vinna mot. Nu så här med facit i hand så kan man säga att det är väldigt svårt i en första match i ett stort mästerskap.

Men så som Uruguay uppträdde, var nästan pinsamt att se. Såg riktigt skitnödiga ut. Ingen rörlighet eller aggressivitet nånstans. Kreativiten var som bortblåst. Det var ingen som kunde göra något med bollen. Visade ingen vilja alls när man var i underläge heller. Nu ska jag inte ta något ifrån Costa Rica eller så, men man sattes inte på något svårare prov, och det var överlag rätt dåligt tempo i matchen. Man kunde hålla i bollen mer och kunde på så sätt skapa en del chanser och de tog man vara på.Italien inledde mästerskapet mot England, som kanske var den mest upphausade matchen av de alla. Inte nog med att de två giganterna möttes i första omgången, utan att det här var "djungelmatchen" som spelades i Amazonas. Den varmaste spelplatsen, och då trodde man att tempot skulle bli sisådär. Med tanke på den fuktiga värmen + att det var en premiär och viktiga poäng stod på spel. Det blev precis tvärtom, riktigt högt tempo och chanser skapades från första början. Kanske att England började bäst, men Italien kom in mer och mer i matchen, och det blev en väldigt jämn historia till slut som kunde sluta hur som helst kändes det som. Men som slutade med italiensk seger med 2-1. Oerhört viktiga poäng inkasserade.Italien har skaffat sig ett riktigt bra läge inför fortsättningen. Kan säkra avancemang genom seger här. Man ÄR ett mycket bättre lag än Uruguay där man är så beroende av Cavani och Suarez, och Costa Rica kommer inte alls få så mycket tid med bollen som man fick senast. Och Italien vet nog att man måste va mycket rörliga för att få isär försvaret, för de lär försöka täppa till rejält bakåt. Kan nog gå bra ett tag. Men kan inte stå emot i 90 min, kan inte tänka mig det. Lär inte vara någon risk för underskattning för den delen heller. Och Italien är ett sånt lag som bara blir bättre ju längre turneringen lider.
Slår blixten ner en andra gång? Nej, inte en chans.


5/5 Units.

J.Dizzle - 15 Juni, 2014, 23:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!