Speltips

Speltips Ghana v USA

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-16 00:00 Spela här

Speltips Ghana v USA
Land: Internationellt Liga: VM
Odds: 2,00 Speltips: BLGM - Nej
2014-06-16 00:00 Ghana v USA BLGM - Nej 2,00 holms

Ja, jag läste någonstans att inledningen på det här mästerskapet har bjudit på så pass många mål att vi får kliva tillbaka till VM i Sverige 1958 för att hitta ett liknande snitt.
Och det är ju kul. Kvällarna är inte direkt svåra att slå ihjäl när det har sett ut som det har gjort. Personligen börjar jag redan få ångest för att det snart är över. Men det är ju ett jobb för en psykolog och ingenting annat.

Hur som helst. Målen har haglat hittills. Men här tror jag att det blir stängt, tätt och tufft.
Ska något utav lagen Ghana eller USA lyckas med konststycket att ta sig vidare från den här gruppen, då finns det inte på kartan att förlora den här matchen. För då är det över. Schack matt platt, som en död fisk.
Är också relativt övertygad om att karaktären, i alla fall inledningsvis, på den här matchen kommer att visa just det. Rädslan att förlora.

Ghana har ett fantastiskt mittfält där man bör spela med kvintetten Asamoha - Essien - Muntari - Boateng - Ayew.
Det är power det där.
Och det vet naturligtvis Jürgen Klinsmann. Så han kommer med största sannolikhet han också att försöka matcha Ghanas tunga mittpjäser.
Jag ser ett ställningskrig under en större del av matchen, och jag blir inte heller förvånad om vi kanske skulle åka på VM:s första 0-0 match. Även om jag tror att att vi kommer att få se något mål, till slut.

För USA:s del så är jag mer än orolig för hur man ska lösa det här med målskyttet.
Vi som följt Premier League och sett en del matcher med Sunderland är väl oerhört frågande till hur detta USA ska ta sig an det här med en ensam Jozy Altidore i anfallet.
Det lär inte på något sätt sprudla om USA i VM 2014. Skulle man chocka alla och ta sig vidare, då är det på andra vis än med en bländade offensiv, det får nog alla USA-älskare vara inställda på.

Så.
Underspelet betalar 1,70. Det känns något tråkigt.
Däremot att inte båda lagen gör mål, till hela 2,00. Det känns klart roligare. Och då har vi ju också täckt av ifall det här skulle spåra ut och sluta 3-0 till något utav lagen.
Det är ju trots allt ett VM när vi får se mål till både höger och vänster.
Men där jag, som sagt, sticker ut hakan och hävdar att det här, det blir målsnålt.
0-0, 1-0, 2-0 0-1 ... jag skiter i vilket ...

holms - 16 Juni, 2014, 08:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!