Speltips

Speltips Brasilien - Mexico

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-16 21:00 Spela här

Speltips Brasilien - Mexico
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 2 Speltips: 1 & håller nollan
2014-06-16 21:00 Brasilien - Mexico 1 & håller nollan 2 Wiillee

Värdnationen Brasilien tar emot Mexico.

Vi kan börja med "borta laget" Mexico. Vann första matchen i gruppspelet mot Kamerun med 1-0 (dock så fick Mexico två mål bortdömda). Mexico startade VM starkt mot Kamerun, där man styrde och ställde i matchen. Dock otroligt besviken på mittfältet.. Tre poäng kammades hem, vilket var otroligt viktigt för psyket när man får två bortdömda mål. Men det var mot det betydligare sämre motståndet Kamerun. Mexico kan definitivt utmana om den andra platsen i gruppen då vi alla vet vem som håller den första platsen. Men ingen förväntar sig att man ska komma och sno poäng i den här matchen.

Hemma nationen Brasilien kommer att lira sig i igenom gruppspelet och ta 3 poäng i varje match. Första matchen slutade 3-1 i Brasiliens favör, dock ett självmål av Marcello som definitivt inte kommer att upprepas. Vi är ju alla människor, och en försvarare av Marcello's klass kan också göra misstag.

Dom senaste dagarna har sprudlat av mål från alla möjliga håll. Vi ser formstarka och otroligt offensiva lag som bara pangar in mål mot sämre motstånd. Jag tror på en mål fest för Brasilien, men rak etta @1.3 känns inte speciellt lockande. Jag lirar på att Brasilien vinner samt håller nollan. Varför? För det första motståndarna. Mexico är ett bra lag som inte ska underskattas dock så har vi ett otroligt stark mitt backs par i Brasilien. Luiz och Silva är inga spelare som säljer sig lätt under press mot betydligt sämre motstånd. Vi alla vet ju vem som rullar bollen framåt, den unge men så duktige Neymar.

5/10 units, rygga på egen risk.

Wiillee - 16 Juni, 2014, 21:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!