Speltips

Speltips Ghana - USA

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-17 00:00 Spela här

Speltips Ghana - USA
Land: Brasilen Liga: VM
Odds: 5.50 Speltips: HT/FT, X/1
2014-06-17 00:00 Ghana - USA HT/FT, X/1 5.50 Mylla_Jr

Första halvlek mellan Iran - Nigeria var ett prakt exempel på hur ett bättre lag spelar boll runt ett sämre lag som måste ställa fram en buss på planen och hoppas på att få en kontring för att kunna skapa ens en (halv) chans.. Men samtidigt är det sämre laget med på noterna och är så organiserade att det bättre laget inte heller skapar några JÄTTE chanser..

Lite så tror jag att det kommer se ut i nattmatchen 00:00 mellan Ghana - USA, Ghana kommer vara det bättre laget i matchen, nu ska vi inte jämföra USA med Iran, USA är ett mycket bättre fotbollslag än Iran, men det är lite samma princip, ett Ghana som vill vara spelförande, spela sitt spel och skapa sina chanser, mot ett USA som vet att dom inte är några favoriter när de går ut och ställer sig på mattan för att spela premiär match i fotbolls VM-2014!

USA har endel rutinerade rävar som har varit med tidigare i dessa sammanhang, lik så Ghana.. De båda måste veta hur viktigt det är att få med sig ett resultat ifrån premiär matchen, vare sig det är 3 poäng eller 1 poäng man ska plocka med sig! Något som även tränarna kommer trycka på inne i omklädningsrummet..
Gör inga stordåd i första halvlek, inga klackar på egen planhalva, inga fula småknep som kan ge gula kort etc.. Sånt som det trycks och ska tryckas på inför en match av denna kaliber!

Därför tror jag på samma matchbild som vi fick se i Iran - Nigeria i första halvlek..

Skillnaden efter första halvlek är att det spelförande laget känner att dem är bättre, likså gör det sämre laget, känner att motståndarna är mycket bättre. Något som sätter sig i skallen! Ju längre tiden går så blir laget som fått jaga boll i 45-60 minuter av matchen tröttare och tröttare!
Vilket ger det bättre laget ännu en push för att man ser att man kommer närmare och närmare ett ledningsmål. För ledningsmålet kommer komma, frågan är bara hur långt in i matchen målet kommer! Men med tanke på att afriknarna brukar ha makalöst bra fysik så talar även det för att Ghana kommer växa in i matchen mer och mer för att tillslut trycka in ett ledningsmål! Man har offensiva kvalitéer i detta Ghana, inte minst i form utav den så omtalade Gyan!

Nej jag tror på det här, det är en lite chansning, helt klart, men det är ett scenario som mycket väl skulle kunna spela in till 100%! Därför känns @5.50 som ett otroligt bra odds!

Lycka till vid rygg! Följ mig gärna på twitter @JonteMorriz

Mylla_Jr - 16 Juni, 2014, 22:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
patrikrekar - 2014-06-16 23:44:15

Vart hittar jag spelet?

patrikrekar - 2014-06-16 23:39:43

Ryggar!