Speltips: Brasilien - Mexiko

Sport: Fotbolls-VM
Spelstopp: 2014-06-17 21:00
Land: Brasilien
Liga: VM
Odds: 1.70
Tips: Ö 54,5 %
Ja, så var det dags för hemmanationen att kliva in i sin andra match detta mästerskap. Och det har nog aldrig varit så stor press på en nation i ett fotbolls-VM som det är på Brasilien. Och visst märktes det att det var premiär. Det var lite nervöst och stelt, och man hade svårt att få i gång nå riktigt spel i inledningen. Vilket var rätt väntat. Inte blev det mindre nervigt när Marcelo satt den i egen kasse efter drygt 10 min.
Men när Neymar satte dit 1-1 så exploderade stadion i ett öronbedövande jubel. Och där släppte det lite i alla fall. Man fick såklart en boost av det målet, och med den publiken i ryggen så är det inte svårt att tända till.
Fick sen en omdiskuterad straff när Fred föll väldigt enkelt, och vändningen var ett faktum. Oscar kunde sen i slutet kontra in slutresultatet 3-1 när Kroatien hade flyttat upp en del folk.


Det här var en väldigt typisk premiärmatch. Även fast spelet långt ifrån stämde till 100, så tyder det ändå på styrka att vinna ändå. Och Brasilien blev nog överraskade av att Kroatien vågade gå så högt upp och utmana. Jag blev det i alla fall. Måste ändå varit en skön känsla för Kroatien att gå in i den matchen, med verkligen allt att vinna.
Men viktigast för Brasilien var att man gjorde jobbet som krävdes för att hämta hem tre poäng, och det är man nog oerhört lättade över. Premiärer är alltid svåra, oavsett motstånd. Och man måste tänka på att det var ett bra tag sen Brasilien spelade en tävlingsmatch.


Mexiko spelade sin premiär mot Kamerun, som man vann med 1-0. Lär väl inte gå till historien som den mest välspelade. Mest fokus i den här matchen fick ändå domaren som dömde bort två st korrekta Mexiko-mål. Matchen blev lite väl onödigt spännande med mexikanska ögon sett. Mexiko började bäst, och man borde ha tagit ledningen redan i den första halvleken, med tanke på att de bortdömda målen kom då. Kamerun kom dock in mer i matchen i andra halvlek, och man fick sina lägen också. Men över 90 min så var det rättvist med seger för Mexiko.


Mexiko var oftast det spelförande laget i sin premiär, och vann bollinnehavet med 58 procent. Men helt annan match nu när man ställs mot hemmanationen Brasilien, som bara kommer bli bättre för varje match. Nu är de där premiärnerverna borta, och jag tror vi får se ett hemmalag som verkligen vågar spela ut och jag tror det kommer bli full fart från början här. Vann också bollinnehavet mot Kroatien med 58 procent.
Brasilien är ju dock inget tiki-taka-lir a la Spanien, utan lite mer rakare på mål. Men att man kommer att hålla i taktpinnen mot Mexiko ser jag som en självklarhet. Att man kommer ha haft minst 55 procent av bollen efter 90 min, den chansen bedömer jag som väldigt stor.3/5 Units
  Brasilien - Mexiko
Spela på Speltips Brasilien - Mexiko
J.Dizzle - 16 Juni 2014 - 23:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:30  Toronto - Detroit
Ishockey - NHL - 2 money line
2.45
02:00  Sung Kang
Golf - CJ Cup - Vinnare/plats
51.00
03:30  Spurs - Timberwolves
Basket - NBA - 2 (1h)
2.00
04:05  Suns - Trail Blazers
Basket - NBA - 2
1.83
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming