Speltips

Speltips Nigeria - Bosnien

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-22 00:00 Spela här

Speltips Nigeria - Bosnien
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 1.83 Speltips: Bosnien Över 1.5
2014-06-22 00:00 Nigeria - Bosnien Bosnien Över 1.5 1.83 master

Bosniens första match någonsin i ett mästerskap är avklarad. Det blev förlust mot Argentina, en knapp sådan. 2-1. Och då ägde man stora delar av matchen, speciellt första halvlek där man förde spelet och hade bättre lägen. Bosnierna visade hela världen att dem är i VM för att s p e l a fotboll, och inte bara vara här och vara stolta med att ha kommit till VM. Bosnien är här för att ta sig vidare från gruppen.

Nigeria inledde mot Iran där man var en stor besvikelse. Kanske VM:s hittills tråkigaste match slutade 0-0. Iran försvarade sig bra, men man förväntade sig nog mer av Nigeria som knappt vaska fram något farligt i offensiv väg. Offensiven känns uddlös med Emenike där framme som är alldeles själv, mittfältarna försöker spela, men det är mestadels fantasilöst.

Till omgång 2 är det alltså dags för den avgörande matchen för Bosnien och Nigeria. Vinnaren här kommer med all sannolikhet att sluta på en 2:a plats bakom Argentina och därmed ta sig vidare till nästa runda.

Här ser jag Bosnien som ett bättre lag, som spelar en mer underhållande fotboll och som i princip har bättre spelare på varje position.

Bosnien har ett skadefritt lag, viktige Salihovic som missade matchen mot Argentina kommer att vara spelklar och lär ta en startplats. Återstår att se på vems bekostnad.
Det man spekulerar inför matchen är om målskytten Ibisevic ska starta, något han inte gjorde mot Argentina. Nu måste ju Bosnien gå framåt, och Dzeko kanske blir lite för ensam(som senast mot Argentina) om Ibisevic inte kommer till start. Hursomhelst är det ett slagkraftigt lag med vassa offensiva spelare som Pjanic, Misimovic, Lulic och Hajrovic.

En sak är säker inför denna match, spelar Bosnien likt dem gjorde mot Argentina, så kommer de att kamma hem tre poäng - för detta Nigeria är inte i närheten av Argentina, och inte heller såpass Bosnien.

Nu gäller det för Bosnien att fortsätta på samma inslagna väg med gott självförtroende så ska detta kammas hem!

Jag väljer att spela Bosnien Över 1.5 mål vilket vi får till fina 1.83. De behöver alltså inte vinna matchen, utan göra minst två mål. Och det gör dem. För Bosnien vinner sällan med 1-0. Speciellt inte när dem behöver gå framåt för en seger. Det som kanske är lite farligt är att Nigeria kan få bra kontringsläge och sätta dit två baljor på något sätt, men då sitter vi där med 2-2 och spelet i hamn. Hursomhelst tror jag trots det att Bosnien t.o.m vinner matchen.

Övriga intressanta spel:
Bosnien+Över 2.5 mål @ 2.87
Över 2.5 mål i matchen @ 2.00
Bosnien @ 1.80

Lycka till vid rygg!

master - 17 Juni, 2014, 15:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Moneymaker - 2014-06-21 14:27:41

Rygg!