Speltips

Speltips Hammarby - GAIS

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-18 19:00 Spela här

Speltips Hammarby - GAIS
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1.75 Speltips: 2 (+1.5)
2014-06-18 19:00 Hammarby - GAIS 2 (+1.5) 1.75 Akberg

NYTT:
1. Johannes Hopf

16. Sebastian Ludzik
3. Thomas Guldborg Christensen
6. Marko Mihajlovic
21. Jan Gunnar Solli

8. Johan Persson
15. Viktor Nordin

14. Fredrik Torsteinbø
4. Erik Israelsson
22. Lars Mendonca Fuhre

11. Pablo Piñones-Arce

Avspark 19:20. Spelet GAIS +1.5 finns hos bet365 till 1.75 ggr pengarna.

Läget i lagen:

Hammarby mötte i förra omgången Östersund borta, blev en del avbräck där det stod klart även innan avspark att stjärnvänsterbacken Stefan Batan började på bänken pga känningar. Han gjort en otroligt fin inledning på årets säsongen där han har erövrat varenda vänsterkant med sitt understöd även i anfallen. Sugen på att göra mål är även herrn, vilken spelarglöd!

Även anfallaren Pablo Piones Arce började på bänken pga av känningar även han (kom dock in i halvtid), den unga talangen Amadaiya Rennie som slog till med två mål senaste hemmamatchen startade på topp.

Timisela åkte på två gula kort och är därmed avstäng i dagens hemmamatch. Ett riktigt dumt agerande i andra gula kortet då han sparka bort bollen vid ett inkast för pressande Östersund.

Kennedy Bakircioglu bytte i den 46:e minuten i matchen mot Östersund då det såg ut som han sträckte sig i en skottsituation. 

Hammarby startade i matchen mot Östersund med: Hopf - Torsteinbo, Guldborg, Theorin, Timisela - Solli, Israelsson - Furhe, Kennedy, Lindqvist - Amadaiyam Rennie.

Alltså oklart om samma spelare har möjlighet att spela i dagens match, men det ser mörkt ut.
GAIS ligger på delad sista plats tillsammans med Degerfors efter en period med mindre poängsamling. På de sex senaste matcherna har GAIS spelat fyra förluster, en vinst och nu senast mot öster lika. Där flera av spelarna gjorde en bra insats. 

(www.gais.se)

"Skadeläget ser också det allt bättre ut. När man läser om truppen nedan kan man till exempel äntligen utläsa namnet Gabriel Altemark-Vanneryr som en del av skaran som åker till Stockholm. Härligt för alla inblandade efter en så lång frånvaro. Nu återstår att se om Gabbe kommer till spel i morgondagens match. Laget får klara sig utan backresen Björn Andersson dock, som är avstängd pga gula kort. Åter kommer Andreas Drugge efter samma typ av avstängning."

Det är även nu känt att den nya tränaren Peo Ljung har tagit över laget och han är redo att vända på den dåliga formen: 
- Känslan är bra, positiv. Vi tar de första stegen på det nya nu. Att det skulle komma en match visste vi, att det är just Hammarby spelar ingen roll, det är en Superettan-match och den skall vi ta oss an på så bra sätt vi kan.

GAIS trupp mot Hammarby: 
Tommy Vaiho – Richard Ekunde – Mirza Mujcic – Börkur Asgeirsson – Marcus Översjö – Emil Eliasson – Andreas Drugge – Bobby Warshaw – Joel Johansson – Petrit Zhubi – Gabriel Altemark-Vanneryr – Adam Eriksson – Malkolm Moenza – Sandeep Mankoo – Oliver Gustafsson – Tahir Kocak – Shkelqim Krasniqi – Hampus Furublad

Björn Andersson är avstängd pga gula kort. Kenneth Gustafsson, Fredrik Jonsson och Hampus Andersson är inte tillgängliga på grund av skada

Kommentar:
Tycker oddsen på Hammarby är helt absurda, nu har det visserligen stigit en aning men igår låg Bajen vinst på 1.30 ggr. Med lagets skador och urusla spel i mötet mot Östersund borta senast så tycker jag att det finns värde i att GAIS inte kommer förlora denna match med mer än ett mål. Även fullt möjligt att de klarar av att plocka poäng i Stockholm idag. Tror skador och avstängningar tvingar Hammarbys tränare Nanne till förändringar i startelvan idag. 

Har grubblat över spelet enda sen igårkväll, tyvärr fick inte skrivandet av reken mer än 30 minuter. Så var vänliga om jag skulle ha råkat skriva någon felaktig information. Men förhoppningvis inte, kommentera gärna!  

Jag spelar GAIS +1.5 till 1.75x hos bet365 , med 2/5 units. 

Twitter@Akberg_

www.spreadsheet.se/akberg

EDITERAD 2014-06-18 18.38:56

Akberg - 18 Juni, 2014, 18:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!