Speltips

Speltips Colombia - Elfenbenskusten

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-19 18:00 Spela här

Speltips Colombia - Elfenbenskusten
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 2.15 Speltips: Ö2,5
2014-06-19 18:00 Colombia - Elfenbenskusten Ö2,5 2.15 Polsater

Bekräftade startelvor:
Colombia:
Ospina, Zapata, Yepes (c), Sanchez, Armero, Aguilar, Gutierrez, Rodriguez, Cuadrado, Ibarbo, Zuniga
Elfenbenskusten:
Barry, Boka, Zokora, Tiote, Gervinho, Bony, Gradel, Aurier, Y Toure (c), Serey, Bamba

Ö2,5 mål spelas i matchen mellan Elfenbenskusten och Colombia.

1 Colombia 1 1 0 0 3-0 3
2 Elfenbenskust 1 1 0 0 2-1 3
3 Japan 1 0 0 1 1-2 0
4 Grekland 1 0 0 1 0-3 0

Läget i lagen:
Inga nya direkta avbräck för någon. Carlos Bacca dock tveksam för Colombia. Ya Konan verkar missa för Elfenbenskusten. Visst är båda forwards, men båda hade nog max fått ett inhopp. Boka tvek för Elfen. Sedan tidigare är det klart att Falcao missar hela VM, men det har väl alla koll på by now.

Ospina
Zuniga, Yepes, Zapata, Armero
Guarin, Aguillar
Cuadrado, Rodriguez, Ibarbo
Gutierrez

Elfenbenskusten:
Barry
Aurier, Zokora, Bamba, Djakpa
Die, Tioté
Gervinho, Toure, Kalou
Bony (Drogba)

Kommentar: Vi spelade överspel på Elfenbenskusten i deras öppningsmatch mot Japan. Konstaterade då att vi har ett lag där det är tydligt att vi har den främsta kvalitén offensivt. Samtidigt känns det som att det går att få ut mer av exempelvis Yaya Toure än vad som blev fallet senast. Kalou och Gervinho kommer från fina säsonger, Bony såg fin ut där fram. Bakåt då? Okej spelare, absolut. Men inte alls som framåt. I tolv av de tretton senaste matcherna i alla tävlingar har man släppt in mål.

Colombia spelar på "hemmaplan" och såg vassa ut i premiären. Gör så gott som alltid mål och hotar på bred front. Släppte in minst mål av samtliga lag i sydamerikanska kvalet, men tycker ändå att man är klart bättre framåt än bakåt. Ta en sån som 38-årige Yepes. Rutinerad, visst. Men finns snabbheten där? Släppte till en hel del avslut mot uddlösa tråk-Grekland. (http://www.youtube.com/watch?v=AbKi97c_8nU höjdpunkter). Håller Elfenbenskusten som betydligt vassare än Grekland och afrikanerna borde kunna hota Colombia en hel del. BLGM ja känns troligt.

Båda lagen vann sina öppningsmatcher så tror inte det kommer bli en alltför tillknäppt ångestmatch. Tror tvärtom vi kan få en rätt öppen match mellan två lag som i sina egna ögon ska föra spelet här. För mig ör övern en no-brainer mellan två så offensivt skickliga lag. Vi har sett trenden i hela mästerskapet - det har blivit en hel del mål. Räknar med att det fortsätter här. Att vi skulle få över dubbelt betalt trodde jag aldrig, för mig är övern favorit här.

Heja mål.

@nokkan21 på Twitter

EDITERAD 2014-06-18 23.47:34

Polsater - 18 Juni, 2014, 23:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Capitano - 2014-06-19 17:16:34

Håller tyvärr inte med! Tror ganska hårt på underspelet då Colombia brukar spela ganska tillknäppta matcher, sen om det är oavgjort en bit in i matchen 0-0 eller 1-1 kommer båda lagen vara hyfsat nöjda med det då det räcker med en poäng för respektive lag i sista omgången för att gå vidare!

plwf - 2014-06-19 10:38:03

Rygg!