Speltips

Speltips Uruguay - England

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-27 21:00 Spela här

Speltips Uruguay - England
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 2.05 Speltips: Flest mål i 2a halvlek
2014-06-27 21:00 Uruguay - England Flest mål i 2a halvlek 2.05 Polsater

Flest mål i 2a halvlek spelas i matchen Uruguay mot England. 2.05 på bet365 . Finns under fliken 1:a/2:a halvlek - halvlek med flest mål.

Läget i lagen: Den stora snackisen när det gäller England är Rooneys position. Han fick kritik för sin insats som vänsterytter mot Italien. Engelsk media spekulerar i att han ska in centralt nu. Känns som en bra idé om du frågar mig. Tänkbar elva:

Joe Hart; Leighton Baines, Phil Jagielka, Gary Cahill, Glen Johnson; Jordan Henderson, Steven Gerrard; Danny Welbeck, Wayne Rooney, Raheem Sterling; Daniel Sturridge.

Uruguay har nu Suarez tillbaka från start. Väldigt positivt för deras del. Frågan är dock om han är 100 procent? Troligtvis är han inte det, då hade han inte vilat mot Costa Rica. Men vad vet jag. Annars är högerback Maxi Pereira avstängd. Mittbacken Lugano missar på grund av skada. Ommöbleringar i backlinjen alltså, aldrig positivt. Tänkbart lag:

Uruguay (4-4-2): Fernando Muslera; Martín Cáceres, Diego Godín, Sebastián Coates, Jorge Fucile; Cristian Rodríguez, Walter Gargano, Egidio Arévalo Ríos, Christian Stuani; Luís Suárez, Edinson Cavani.


Kommentar:

Vi har här att göra med två förlorare från första omgången. Vad innebär då det? Jo, oavsett resultat i andra halvlek måste ett lag ÖSA. Krysset är troligtvis gångbart för England, förutsatt att man kan lita på att Italien slår Costa Rica. I så fall har man en avgörande match mot Costa Rica i sista matchen. Men eftersom Italien vs Costa Rica spelas efter den här är det liksom inte att rekommendera att spela x för England här. Om Uruguay skulle ha ledningen här är det tokoffensiv som gäller - annars är man troligen ute.

Uruguay måste ha med sig tre poäng här, annars är avancemang väldigt långt borta.

Är vi överens om de förutsättningarna? Bra. Är lagen överens om det här och kommer anfalla med allt och kontra vasst i andra halvlek? Låt oss hoppas.

Så vi har alltså en andra halvlek som har alla förutsättningar att bli galen. Men kommer det bli galet och öppet från start? Nja, säger jag. Roy Hodgson är en försiktig man, Uruguay trivs allra bäst när de får ställa om. Och England har nog stolor respekt för Uruguays omställningar på Cavani och Suarez. För mig luktar det en matchbild där Uruguay faller hem och låter inte rätt uddlöst och riskminimerande England hålla i boll. England kommer förmodligen vilja riskera väldigt lite i sina anfall. Rätt sida med många gubbar, tappa inte boll på fel ställen. Typ. Känslan är att lagen kommer känna på varandra i en väldigt försiktig inledning.

Vi har allt det där jag beskrev ovan på spel. Första målet såklart extremviktigt en sån här gång. Därför tror jag på en första halvlek som blir rätt tillknäppt och chansfattig. Kanske en del spänning och nervositet hos spelarna. Däremot i andra halvlek kommer det rassla på - då MÅSTE ju lagen fram. Oddsen på det här spelet ligger där det brukar göra, för mig känns det högt med tanke på de förutsättningar som råder. Tror inte vi kommer få se något lag avgöra det här i första halvlek vilket skulle kunna leda till en andra halvlek lika död som...ja. Något dött. Nej, i andra halvlek kommer vi ha ett lag som konstant är desperata och öser på - i båda lagen finns kontringsspelare av rang. Borde kunna öppna för en del kassar.

Känns som ett troligt scenario att det är 0-0/ 1-0 till något lag i ht och att det slutar med 3 mål i matchen.

@nokkan21EDITERAD 2014-06-19 00.24:32

EDITERAD 2014-06-27 21.49:06

Polsater - 27 Juni, 2014, 21:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2014-06-19 18:48:46

: Uruguays lag mot England: Muslera, Caceres, Gimenez, Godin, Pereira, Gonzalez, Rios, Lodeiro, Rodriguez, Cavani, Suarez.