Speltips

Speltips Infjärden-Umeå

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-19 19:00 Spela här

Speltips Infjärden-Umeå
Land: sverige Liga: Div 3 Norra norrland
Odds: 1.55-1.70 Speltips: 2
2014-06-19 19:00 Infjärden-Umeå 2 1.55-1.70 Gooner

Hejsan alla VM-älskare!
Nu tänkte jag försöka leverera en kort rek som hämtas i mötet mellan Infjärden och Umeå.
Tabell 2an mot tabell 10an.
Jag tror att den här matchen bara kan sluta på ett sätt och det är med Umeå seger.
Umeå är det absolut bästa laget i division 3 Norra norrland enligt mig. Dem har många erfarna spelare som har spelat i division 2 som fortfarande håller riktigt bra klass. Umeå har även en erfaren tränare i Galloway som bland annat spelat i Crystal Palace.

Umeå har förlorat 2 matcher i rad där dem faktiskt inte har varit så bra utan dem har inte varit värda att vinna.
inför dagens match kan dem ställa upp ett nästintill ordinarie lag på planen och dem verkar vara riktigt revansch sugna, dem måste ta tre poäng idag för att känna att dem har häng på Bergnäset som för tillfället leder serien. Rutin, spelarkvalite, revanschlusten och deras spetskompetens gör att inte Infjärden kommer hänga med i den här matchen.

Infjärden har ett ganska bra lag på pappret men sammanhållningen i gruppen har dem inte fått till. Dem tog en trepoängare senast mot Storofors, lite missvisande enligt folk på plats som sa att Storfors var minst lika bra.
Infjärden har inte fått till spelet alls och dem har extrema problem att hitta positionerna på planen. Får dem det minst lilla emot sig så är dem ur balans och fokuserar på helt fel saker. Deras moral=noll och genom att jag tror att Umeå kommer sätta full fart från start så en trolig matchbild är att Umeå tar ledningen och gör dem det så kommer Infjärden hänga med huvudena direkt och 2 kan komma ganska snabbt.
Dem har dessutom en målvakt som inte håller måttet och Umeå är ett offensivt lag som vill anfalla och kommer skapa chanser på Infjärdens lata försvar.
Hoppas att detta räcker för att få er att inse att detta är ett väldigt bra spel!!

Kan även tipsa om 2 andra matcher Arvidsjaur borta mot Alterdalen 1.70 i odds. Div 4 norra södra och Gällevare borta mot Övertårne div 3 norra norrland 1.95.
// Goooner

Gooner - 19 Juni, 2014, 14:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!