Speltips

Speltips Nigeria - Bosnien och Herceg.

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-22 00:00 Spela här

Speltips Nigeria - Bosnien och Herceg.
Land: Internationellt Liga: VM
Odds: 1.68 Speltips: 2 (0, -0.5)
2014-06-22 00:00 Nigeria - Bosnien och Herceg. 2 (0, -0.5) 1.68 Akberg

Spel: Spel på Bosnien 0, -0.5 asian där insatsen delas upp i två halvor på varje lina. Förlust på halva insatsen vid kryss, andra halvan push. Full vinst till 1.68 ggr om Bosnien vinner matchen. Har ditt spelbolag inte asian handikapp? Byt!

Grupp F:
1. Argentina 1 1 0 0 +1 3p
2. Iran 1 0 1 0 0 1p
3. Nigeria 1 0 1 0 0 1p
4. Bosnien 1 0 0 1 -1 0p

Fortsätter att hålla mig i grupp på spelen då jag tycker den är i ett intressant läge, blev en aningen mer paff när jag såg att ingen hade förhandsrekat om, för mig, ett guldodds på ett lag som har färdigheter och chans för att ta sig vidare till åttondelen. Kan inte se Argentina släppa gruppseger platsen då laget är alldeles för komplett, dock så blir det förhoppningsvis en kamp in i det sista om andraplatsen då alla tre lagen fortfarande har chans att kvalificera vidare. Bosnien har siktet inställt på tabellplats nummer två.

En omgång är spelad och Argentina leder gruppen efter en vinst mot just Bosnien. Bosnien tycker jag absolut gjorde en bra insats mot Argentina, man spela sig igenom motståndarens försvar flertal gånger och även reducera till 2-1 i slutet av andra halvlek. Argentina gjorde en starkare andra halvlek men chanserna fanns helt klart för Bosnien. Nigeria har inte alls samma spelkvalité i sitt lag som Argentina, och där lyckades man ända göra mål med ett hårt pressande offensiv som hela tiden fyllde på. Bosnien måste vinna mot Nigeria för att ha chans till att kvalificera vidare.

Nigeria då...? Stod möjligtvis för turneringens, så här långt, tråkigaste match mot Iran och de som prioriterade sömn istället var troligtvis de som var nöjdast. Nigeria har inte släppt in så mycket mål de senaste matcherna, då tänker jag på kvalet men där har man heller inte mött de mest skickligaste lagen. Men mot ett fartrikt mittfält med b.la. Miralem Pjanic, från Roma, som gjorde en riktigt bra insats mot Argentina och en Edin Dzeko, med ett målsnitt som heter duga, tror jag att Nigeria får det tufft. Nigeria hade spelövertaget mot Iran men de såg ut att ha problem att veta hur dem skulle utnyttja det, många chanser men längre än så kom inte laget. Nigeria måste även dem vinna för att ha någon chans och då går det inte att spela defensivt utan då gäller det att gå framåt, med hela laget. Kommer helt klart ge Bosnien ytor, och de vet hur dem ska användas. Det såg man mot Argentina.

Spelar Bosnien 0, -0.5 asian till 1.68x med 3/5 units.

Twitter@akberg_

www.spreadsheet.se/akberg

Akberg - 21 Juni, 2014, 01:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Whiterabbit - 2014-06-21 16:14:01

RYGG!