Speltips

Speltips Sydkorea - Algeriet

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-22 21:00 Spela här

Speltips Sydkorea - Algeriet
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 1.7 Speltips: ö 2 mål (asian)
2014-06-22 21:00 Sydkorea - Algeriet ö 2 mål (asian) 1.7 Polsater

Mitt spel mellan Sydkorea - Argentina: Ö 2 mål asian till 1.70 på bet365 . Spelet innebär pengarna tillbaka på två mål, vinst på tre.

Belgien 1 1 0 0 2-1 3
Sydkorea 1 0 1 0 1-1 1
Ryssland 1 0 1 0 1-1 1
Algeriet 1 0 0 1 1-2 0

Läget i lagen:

South Korea (Possible, 4-5-1): Jung Sung-ryong; Lee Yong, Yoon Sukyoung, Kim Young-gwon, Hong Jeong-ho; Ki Sung-yueng, Han Kookyoung, Lee Chung-young, Son Heung-min, Koo Ja-cheol; Park Chu-young.
Out: Ha Dae-sung (foot).

Algeria (Possible, 4-5-1): Mbolhi; Bougherra, Ghoulam, Halliche, Medjani; Bentaleb, Feghouli, Mahrez, Mostefa, Taider; Soudani


Inga direkt nämnvärda avbräck för någon alltså.

Kommentar: Alltså, erbjuds man det här oddset i det här mästerskapet...ja då får man hugga. Då har ändå oddset på övern droppat redan, så nu är det dags att hugga.

16/22 matcher i detta VM (i skrivande stund, dvs före lördagens matcher) har klarat ö2,5. Det är en trend det. Mål har kommit från alla håll. Matcher som enligt all logik bör gå under har gått över och i princip alla lag har kunnat göra mål på alla.

Vad har vi då här? Jo, vi har en match som i princip är en final. Vill något av de här lagen gå vidare så måste de i princip vinna. Tror inte Att något av dessa lag så värst gärna står på 1 eller 2 pinnar när vi sparkar i gång sista omgången. Vad innebär då detta? Jo, i samtliga lägen i den här matchen har vi minst ett lag som måste jaga mål. Från start har vi två. Visst finns det en risk att det blir statiskt och låst, att lagen siktar på en 1-0-seger. Men jag tror inte det.

Algeriet gick in till matchen mot Belgien med en defensiv inställning. Jag trodde ju inte man skulle göra mål där, men man fick en straff till skänks och gjorde därmed 1-0. Det gjorde ju inte laget mer sugna på att anfalla precis. Så vi fick inte riktigt se prov på lagets anfallsspel. Men man har ett rätt bollskickligt lag och har en del spelare som måhända är lite underskattade. Bentaleb från Spurs, Feghouli från Valencia etc. Går egentligen sällan mållösa från sina matcher. Sen ställs man ju sällan mot VM-klass på motståndet, men generellt är man ett lag som gör två, tre mål snarare än vinner med 1-0.

Sydkorea ställde också upp rätt defensivt i sin match. Var rätt avvaktande mot Ryssland, men lyckades ändå ta ledningen. Tappade sedan in en kvittering och at the end of the day var man nog laget som var mest nöjda med kryss, ledningen till trots. Samma läge som för Algeriet - nu måste de fram. Offra lite. Har inte imponerat inför det här mästerskapet, bland annat 4-1-10 på sina träningsmatcher inför. Även i kvalspelet tappade man en del poäng (trots superkasst motstånd) En sak är säker dock - när man möter motstånd med lite kvalitet släpper man väldigt ofta in mål.

Tror ändå Sydkoreas rörliga anfallsspel med mycket djupledslöpningar kan passa Algeriet rätt dåligt. Går ju itne att jämföra Sydkoreas kvalitet med Belgiens, men vi såg att Algeriet försvarade sig utan problem så länge som Belgien spelade det stillastående handbollsspelet. När djupledslöpningarna kom kom också chanserna. Inte rocket science precis - men så var det. Sydkorea är ett rörligt lag med snabba anfall, förhoppningsvis kan det ge utdelning mot Algeriet.

Samma läge som Uruguay mot England alltså. Två lag som behövde vinna. Vi såg då den matchbilden jag väntar mig här. Två lag som verkligen försöker inledningsvis, ledningsmål, press från andra laget, eventuell kvittering och återigen två nya lag.

Krysset borde vara dött i den här matchen. Passar båda lagen ytterst dåligt. Givet det och hur det här VM:et sett ut är det här en no-brainer. Pengarna tillbaka på två, men vi ska ha tre. Algeriet vinner det här med 2-1.

@nokkan21


EDITERAD 2014-06-21 16.38:55

Polsater - 21 Juni, 2014, 16:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Ekenbladen - 2014-06-22 20:29:39

Detta spel ger 1,97 på comeon