Speltips

Speltips USA - Portugal

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-23 00:00 Spela här

Speltips USA - Portugal
Land: Internationellt Liga: VM
Odds: 2.20 Speltips: 1x
2014-06-23 00:00 USA - Portugal 1x 2.20 Akberg

Spelet dubbelchans USA finns hos bet365 till 2.20 ggr pengarna, ligger något högre än flera bolag. Övertygad om att det kommer sänkas några siffror. Vinst eller oavgjort för USA så är spelet vinst.

Tabell grupp G:
1. Tyskland 2 1 1 0 +4 4p
2. USA 1 1 0 0 +1 3p
3. Ghana 2 0 1 1 -1 1p
4. Portugal 1 0 0 1 -4 0p

USA möter tabelljumbon Portugal som förlorade med hela 4-0 mot den tyska maskinen. Uselt försvarsspel av portugiserna, framför allt i andra halvlek där det var så enkelt för tyskarna att kontra. Blev ännu mer effektivt då de gjorde mål Tyskland på varenda anfall. Tyvärr fick vi även se många avbräck, främst drabbade spelare i Portugal. Lite problem, främst i defensiven:
- Försvararen Pepe avstängd.
- Anfallaren Hugo Almeida skadad.
- Försvararen Coentrao.

Svåra problem bakåt alltså och nu kommer funderingar på hur förbundskaptenen Paulo Bento ska ställa upp på backlinjen... Pereira - Alves - Costa - Almeida? Costa som spelade 45 minuter mot Tyskland samt Almeida endast 25 minuter. Blir tungt om eventuella skador skulle dyka upp på de herrar som startar.

Ett annan fundering som är värd att ta in är såklart Portugals ¨one man show¨, spelaren som mer eller mindre bär laget. Christiano Ronaldo.

I onsdags klev Ronaldo av träningen med en ispackning lindat runt knät. Såg sådär ut men landslagsmålvakten Beto menar annat: (Fotbollskanalen.se)
- Cristiano blev behandlad, som många andra spelare, med is mot sitt knä i slutet av träningen. Men han avslutade inte träningen tidigare. Han är 100 procent. Jag respekterar allas åsikter men han är 100 procent.

Hela laget har tydligen tröttnat på alla frågor om Ronaldo, det är de enda som diskuteras vid intervjuerna. Oavsett om Ronaldo är fit eller inte så är detta en skada som kan avsluta hans fotbollskärriär vid eventuella incidenter. Självklart tänker han på detta under match och möjligtvis kan det även påverka hans insats negativt.

Jurgen Klinsmann från Tyskland tränar USA som gjorde en bra insats mot Ghana i första, vissa menar att Ghana förtjänade poäng i den sena matchen men jag tycker båda lagen stod för en stark insats och efter 90 minuter plus tilläggstid så stod USA som värda vinnare, efter mål i 86:e minuten av John Anthony Brooks som nickade in bollen på inlägg. Tycker Dempsey gjorde en bra match efter det tidiga ledningsmålet, även Jermaine Jones på högerkanten. Sen har vi ju Everton målvakten Tim Howard, som ligger lite som en favorit hos mig. Han räddade de skotten som placerades på mål men annars hade Ghanaspelarna svårt att skjuta innanför trät. Totalt 21 skott avlossades varav 3 var på mål. Efter Ghanas resultat ikväll mot Tyskland kanske man blir en aningen mer övertygad om USAs insats mot afrikanerna.

Det ser mörkt ut för Portugal som ligger på 0 poäng samt en målskillnad som inte är något att jämföra med. En vinst samt en bra insats från USA mot Portugal och man har chans till att ta hem förstaplatsen i gruppen. Många betydande avbräck efter matchen mot Tyskland, spelare som tyvärr missar resten av sommarens turnering. Tror det kommer märkas rätt tydligt i Portugals spel.. Vet inte vad mer jag behöver säga, tycker det räcker. Min åsikt är att oddset är för högt för att undgå med dessa förutsättningar.

Spelar USA dubbelchans (vinst eller oavgjort) till 2.20 ggr pengarna hos bet365 med 1.5/5 units.

Twitter@Akberg_

www.spreadsheet.se/akberg

Akberg - 22 Juni, 2014, 00:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Messi93 - 2014-06-22 21:32:35

Nja jag tror inte på usa denna match.
Tror på portugal vinst. Tippade handikapp -1 portugal. :)

Haze - 2014-06-22 19:29:00

Akberg

Synd att man fick fel där. Tycker dock fortfarande det finns värde trots sänkning. Tar den till 2,05 nu, finns mycket som talar för kryss här.

Johannn - 2014-06-22 13:48:50

Bra rek skulle även vara med i min kanske otydliga text :)

Johannn - 2014-06-22 13:43:46

Spelade detta redan i Onsdags. Då fick man @ 6 på USA och @ 2.40 på 1x. Om Portugals odds kommer sjunka är det för Ronaldos vara/icke vara med i matchen.
Altidore som utgick med en skada på hamstring kommer inte vara med idag. Dom satte in Johansson istället men jag vill hellre se Wondo där. Bra och stark spelare som kan hålla i bollen med press från Portugal. Dempseys näsa är fixad och han kommer vara med. Besler utgick även han sist i HT med en befarad skada men även han är fit för spel vilket är ett måste om försvaret ska hålla i USA. Visst Brooks kom in och även avgjorde men jag ser Besler som en viktigare spelare som kan hålla ihop försvaret än Brooks.
Som jag även sa inför USA - Ghana så är USA sedan Klinsmann tog över ett mer organiserat lag som spelar på mycket kontringar, Man brukar alltid få med sig ytter och även Bradley medans man lämnar Beckerman som släpar efter i kontringarna. Hålla USA 0-0 i hettan i Manaus så kommer deras kontringar att ge utdelning.

#IBelievethatwecanwin!

Akberg - 2014-06-22 13:05:40

Låter som ett smart drag, känns dock som dubbelchansen på USA kommer sjunka något innan, fram till avspark. Medan Portugals odds kommer sjunka något en timma innan matchstart.

Haze - 2014-06-22 11:59:57

Mycket kloka tankar. Väntar dock en stund till innan spelet läggs då jag hoppas att mainstream spelarna kan göra sitt på oddsmarkanden.