Speltips

Speltips Belgien - Ryssland

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-22 18:00 Spela här

Speltips Belgien - Ryssland
Land: VM Liga: VM
Odds: 2.10 Speltips: Att båda lagen gör mål
2014-06-22 18:00 Belgien - Ryssland Att båda lagen gör mål 2.10 Sibben

Min första rek här på rekatochklart! Presentation om mig personligen och mitt sätt att tänka angående rekar kommer komma upp på min blogg så snart jag fått ordning på den.

18.00 ikväll rullas bollen igång i Rio de Janeiro på den vackra Estádio do Maracanã stadion i 20-23 graders värme med lite växlande molnighet. Med andra ord är vädret inget som kommer påverka spelarna de minsta. Vädret är något som jag vill höja varningens finger för under detta världsmästerskap, matcher i en stark hetta tenderar till att ge fler mål. Utmattade spelare = Fler misstag = Fler mål. Men nog om det nu, Belgien & Ryssland bjuder upp till dans idag och jag har min förväntade matchbild ganska klar. Ett Ryssland ledda av den högst respektable tränaren Fabio Capello kommer ställa upp i ett så kallat handbollsförsvar och vänta ut belgarna och så fort dom får chansen så kommer dom ställa om på kontring och det är dom väldigt vassa på. Belgien kommer få styra matchtempot från start och kommer få ett stort bollinnehav vilket dom är vana vid och väldigt duktiga på.
******
Belgien öppnade VM med att besegra Algeriet med 2-1 efter en sen vändning. Dom imponerade visserligen inte innan Algeriet ledningsmål, men efter den kallduschen samlade man ihop sig och gjorde det som krävdes. Lite statistik från matchen nedan:
* 15-3 i avslut.
* 8-1 avslut på mål.
* 7-2 i hörnor.
* 69%-31% bollinnehav till Belgien.
Som den gode Jonas O. skrev i en annan rek så dominerade alltså Belgien matchen utan att imponera och det är givetvis ett styrkebesked. Nu väntar dock ett lite mer kvalificerat motstånd i form av Ryssland och framförallt, ett mycket starkare kontringslag. Där får belgarna se upp och jag tror att Van Buyten och en halvskadad Kompany kommer få häcken full när Denisov och grabbarna ställer om. Fellaini verkade riktigt pigg senast och det skulle inte förvåna mig om han nätar mot Ryssland. Har en liten peng på det..
****
Ryssland imponerade inte i premiären mot Sydkorea men jag gillade ändå det jag såg sista halvtimmen när Capello bytte in Dzagoev och Denisov. Helt plötsligt fick ryssarna fart på grejerna och skapade en hel del lägen och orkade jobba in en kvittering. Man hade sett över hela matchen svårt att få till några riktiga målchanser men jag vidhåller vid att Ryssland inte är ett spelförande lag utan ett kontringslag. Därför tror jag att Belgien passar bättre som motstånd än Sydkorea. Nu är ju förstås Belgien ett mycket bättre lag än Sydkorea med kvalité på varenda position och den ryska backlinjen kommer få fullt upp med Hazard, Lukaku mm.
****
Sammanfattning: Jag tror på en matchbild där Belgien kommer ha ett stort bollinnehav och så småningom kommer dom vinna den här matchen. Ryssarna kommer ställa upp en så kallad "Chelsea-buss" framför sitt egna straffområde för att sedan sticka på kontring så fort dom får chansen. Om matchen utvecklar sig som jag tänkt mig så vill jag ha ett tidigt kontringsmål av Ryssland och sedan en massiv Belgienpress för först en kvittering, sen ett ledningsmål. Då är redan spelet i hamn. Belgien snittar 2,33 mål/6 senaste matcherna så offensiven vet vi alla att dom har. Nu har Kompany haft lite känningar och Rysslands offensiv är inte så dålig, speciellt inte på kontringar mot ett lite avslappnat och halvnöjt Belgien? Ryssland snittar 1,50mål/6 senaste matcherna mot betydligt mindre kvalificerat motstånd än Belgien dock, men en poäng här är livsviktigt för ryssarna och jag har på känn att dom kommer störa Belgien rejält här. Att båda lagen gör mål i denna matchen känns väldigt intressant och 2.10 i odds på det är helt klart spelbart.

Mitt spel:Att båda lagen gör mål i matchen:JA. Odds:2,10. Bolag:bet365 . Insats:2/4 units.

Den som vet mest, vinner mest.
Lycka till/Sibben

EDITERAD 2014-06-22 13.08:32

Sibben - 22 Juni, 2014, 13:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!