Fantasyspelen har gått väldigt bra än så länge i VM. 3/3 här på R&K och ytterligare ett som suttit, dock bara skyltat med på Twitter. Gårdagens på Ghana fler mål än Iran till 2.50 kändes på förhand som det bästa hittills, och det känns det fortfarande som i efterhand.

Idag är väl känslan inte lika bra som igår, och vi drar ner insatsen till medel. Jag ger dock spelet betydligt högre chans än vad oddset antyder.

Belgien fick väl inte riktigt igång maskinen i öppningsmatchen mot Algeriet. I takt med att bytena kom lyckades man dock lösa det, och idag lär vi få se en, i mina ögon, vassare uppställning från start. Man har flera kvalitetsspelare offensivt, och med tre poäng i ryggen kan man spela mer avslappnat idag. Ryssland imponerade inte mot Sydkorea, idag lär man dock låta Dzagoev och Kerzhakov starta för att ge offensiven en chans. Hur som helst ger jag belgarna en god chans att göra åtminstone två mål här.

Algeriet ledde länge och väl mot Belgien, men fick se sig slagna med två baklängesmål sista 20. Man är ett lag som bygger sitt spel på snabba omställningar, men i andra halvlek mot Belgien blev man för fega och gick inte för det riktigt. Sydkorea var väl det lite bättre laget mot Ryssland, men skapade främst sina chanser på snabba omställningar. Jag är tveksam till om man kommer få så många chanser att ställa om på Algeriet då afrikanerna lär vilja göra det själva. Och frågan är om Sydkorea har nycklarna att luckra upp en tät defensiv?

Hursomhelst, ett spel på att Belgien gör fler mål än Sydkorea i kvällens matcher testas till 2.30, med en medelinsats.

This is the stats tab
This is the post tip