Speltips

Speltips Iran-Italien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-22 16:00 Spela här

Speltips Iran-Italien
Land: Iran Liga: VM
Odds: 2.25 Speltips: hcp
2014-06-22 16:00 Iran-Italien hcp 2.25 DrTehrani

Dagen efter Iran- Argentina så kan man inte allt annat än vara stolt över vad Team Melli, langslaget, presterat. Visst man är mycket svagare på papper än många andra länder. Det var många som efter Nigeria matchen tyckte att Iran inte borde vara med i VM. Men man måste vara realistiskt. Efter att kommit som grupp etta till VM så tog det hela 8 månader innan man spelade en vänskaps match och förlorade fifa dagarna en efter en. Medan andra asiatiska länder spelade mot brasilien, holland, tyskland, argentina mm. Och när man äntligen skulle spela så var det mot medelmåttiga länder som montenegro, angola, trinidad tobago...och visserligen är det inte bra för skälvförtroendet att spela mot större länder precis innan VM men ändå. Man måste stänka ytorna och försöka spela ett smart och klokt spel, vilken Team Mellli gjorde på ett alldeles utmärkt sätt. Chansmässigt så hade man lika många och lika farliga chanser som Argentina och inte snäppet bättre. Som Messi sa efter matchen "Jag och Argentina blev tagna av Irans spel"

På Världsscenen så spelar iranier alltid med heder och stolthet för sin nation och folket. Jag visste att de som trodde på storseger redan i halvtid t o m skulle äta upp sina ord. De VM som Iran har varit med så trodde alla att det skulle bli storsegrar, som t ex -98 mot dåvarande juguslavien och tyskland, eller VM2006 mot portugal med Figo och co. Gång efter gång har folk haft fel, liksom nu mot Argentina. Glöm aldrig att iranier är ett stolt folk som alltid vill prestera på max. Det gäller inte bara inom sport utan även på andra fronter. Varför tror ni att det finns sååå många Läkare och Tandläkare som är iranier både i Sverige men även i andra länder?? det är inte av en slump.

Man är visserligen inte världsbäst i fotboll och det beror inte på att det är brist på talanger, de som såg matchen såg hur tekniska spelarna är allt från vänsterbacken som gjorde 2st 2fotsdribbling efter varandra första dribbla bort Messi och sedan Higuain... Det är organisationen som brister.
Men man är världsbäst när det gäller t ex brottning där man blev världmästare och krossade både Ryssland och USA i år, både freestyle och grekiskt. Även andra individuella sporter som takewondo, karate, tyngdlyftning. Liksom andra lagsporter som inte är så stora i Sverige som futsal och beachfotball är man bland de bästa.

I World league i volleyboll (motsvarande VM i volleyboll) så är man en nation att räkna med. Man krossade Brasilen för 2 veckor sedan på deras hemmaplan med hela 3-0. I fredags var det Italiens tur och det blev en enkel seger på hemmaplan med siffrorna 25-18 25-20 och 25-15. Idag är det återigen dags och jag tror på samma sifror. Kommer spela handikap set och total seger oxå. Oddsen är helt ok. första settet -2,5 @2.25. Sedan finns det andra kombinationer t ex att Iran vinner första settet och matchen mm

Tack för de fina orden på planket igår. Det värmde. Lycka till allihop både vid ev rygg men även när ni själva spelar. Hoppas att ni vinner massa pengar från spelbolagen.

DrTehrani - 22 Juni, 2014, 14:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!