Speltips

Speltips Belgien - Ryssland

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-22 18:00 Spela här

Speltips Belgien - Ryssland
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 2.50 Speltips: Belgien Ö1.5
2014-06-22 18:00 Belgien - Ryssland Belgien Ö1.5 2.50 Eric1996

Då var det dags för min första rek här på sidan. Ikväll har vi en mycket intressant match mellan Belgien och Ryssland. Belgien vände underläge till seger i matchen mot Algeriet och kommer säkerligen med ett gott självförtroende. Ryssland däremot, gjorde en väldigt medioker match mot Sydkorea där bland annat målvakten Igor Akinfeev bjöd på turneringens hittills största målvaktstavla.

Rykten säger att Belgien kommer att ställa upp med en betydligt mer offensiv uppställning än i matchen mot Algeriet. Bland annat så väntas Dries Mertens ersätta Nacer Chadli på ena ytterpositionen. Ett litet avbräck för Belgien är dock att mittbacken Vincent Kompany är osäker inför matchen. Han dras med en lättare skada och det lär vara osäkert ända in på avspark om han kommer till spel eller inte.

Vad det gäller Rysslands startelva så väntas den bli ungefär densamma som mot Sydkorea. Rykten säger att premiärmålskytten Alexander Kerzhakov går in från start.

Nu till själva spelet. Att få @2.50 på att Belgien gör minst två mål i den här matchen anser jag vara alldeles för bra för att inte spela. Belgien har som bekant en väldigt stark offensiv med Romelu Lukaku i spetsen. Samtidigt såg Rysslands försvar - och framförallt målvaktsspel - mycket darrigt ut mot Sydkorea. Skulle dessutom Kompany missa matchen för Belgien så finns risken att man släpper in ett mål och måste då göra två för att vinna matchen. I mina ögon är det här ett av VMs bästa spel än så länge, det är bara att pumpa in pengarna gott folk!

Eric1996 - 22 Juni, 2014, 14:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!