Speltips

Speltips Sydkorea - Algeriet

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-22 21:00 Spela här

Speltips Sydkorea - Algeriet
Land: VM Liga: VM
Odds: 2.20 Speltips: Bägge lagen gör mål:JA
2014-06-22 21:00 Sydkorea - Algeriet Bägge lagen gör mål:JA 2.20 Sibben

Dagens första rek gick nästan hela vägen. Tråkigt att Ryssland inte orkar sätta lägena som dom bjuds på i första halvleken, för hade dom gjort det hade dagens första rek varit i hamn. Men nog om det förflutna, nu blickar vi framåt mot kvällens ödesdrabbning mellan Sydkorea och Algeriet.
****
Förutsättningarna är ganska enkla. Förloraren här får packa väskorna medans vinnaren i högsta grad är inblandad i kampen om playoff. Detta betyder att vid ett ledningsmål för någon av sidorna så måste den andra sidan satsa allt framåt vilket innebär att det kommer bli full fart framåt!
****
Bägge lagen har en okej offensiv med lite starka individuallister i Algeriet medans Sydkorea har en härlig känsla för det klassiska djupledsspelet som vi såg att Algeriet hade problem med mot Belgien. Jag tror och hoppas som sagt på en målrik historia och allt talar egentligen för det.
****
Matchen sparkar igång om 3 min så detta får bli en av få snabbrekar, men förut åkte vi dit på att bägge lagen skulle göra mål. Att bägge lagen ska göra mål i denna matchen känns väldigt lägligt och att det ger 2.20x insatsen gör detta till ett jätteintressant spel.
Väderförutsättningarna i Porto Alegre är inte speciella på något sätt och ska inte påverka matchen utan jag tror på en fartfylld och underhållande match med mycket mål. Nu tar vi revansch!

Den som vet mest vinner mest!
/Sibben

Mitt spel: Att bägge lagen gör mål: JA. Odds: 2,20. Bolag: bet365

EDITERAD 2014-06-22 21.04:40

Sibben - 22 Juni, 2014, 21:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!