Speltips

Speltips Grekland - Elfenbenskusten

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-24 22:00 Spela här

Speltips Grekland - Elfenbenskusten
Land: Internationellt Liga: VM
Odds: 2.05 Speltips: Flest mål i 2:a
2014-06-24 22:00 Grekland - Elfenbenskusten Flest mål i 2:a 2.05 Akberg

Jobbar vidare med ett försök på detta spel, efter att USA fixade dubbelchans (1x) mot ett Portugal med kniven mot strupen. 
--------- 
SPEL: Flest mål i andra halvlek när Grekland tar emot Elfenbenskusten på tisdagskvällen 22.00. Oddset finns att spela på hos bet365  till 2.05x. 

Elfenbenskusten tar sig vidare på oavgjort i mötet mot Grekland, har mött Japan och Colombia. Vinst mot Japan och förlust mot Colombia. I mötet mot Japan öppnade motståndarna tidigt med 0-1, Elfenbenskusten jobbade sig dock tillbaka och vann med 2-1 efter mål av Bony och Gervinho. En stark insats i andra halvlek där spelet kom igång mer och mer. (Flest mål i andra halvlek). Även i mötet mot Colombia blev det en avvaktade första halvlek där Colombia exploderade först i andra halvlek två mål på 6 minuter gjorde det svårt för Elfenbenskusten även fast reduceringen kom med kvarten kvar.(Flest mål i andra halvlek). 

Grekland har nämnts som ett målsnålt lag med fin defensiv fler gånger detta VM, spelar nu för sin överlevnad. Man måste vinna morgondagens match om man vill avancera vidare i sommarens världsmästerskap. En uppgift som blir svårt mot ett sorgdrabbat men taggad Elfenbenskusten. Bröderna Toure förlorade sin bror några dagar sedan men har meddelat att de vill spela. Möjligtvis en incident som kommer påverka Kolo och Yaya idag. Grekland har gjort en mindre smickrande insats då laget har förlorat mot Colombia med 3-0 och spelat 0-0 mot Japan. Varken nära eller värda poäng mot Colombia. En liten eloge ska laget dock ha för att stått upp mot Japan med en man mindre i en hel halvlek. Riktigt bra krigat i försvaret. Framåt har man inte imponerat ett dugg då anfallaren från Fulham Mitroglou inte har imponerat. Hoppet på Mitroglou var stort när han blev klar för Premier League-klubben, värvades in i januarifönstret den gångna säsongen. 

Tycker mig finna ett värde i spelets odds då jag skulle gissa på att det kommer bli en hyfsad avvaktad första halvlek där lagen känner lite på varandra. Mycket står på spel och att spela offensivt kommer troligtvis komma som en lösning i andra halvlek för att säkra lagets avancemang. Grekland som inte har visat prov på de bästa offensiva spelet såhär långt kommer troligtvis bli tillbakapressade av Elfenbenskusten. Någonting Grekland har är dock skicklighet i det defensiva. En öppnare andra halvlek. 

Spelar ¨flest mål i andra halvlek¨ till 2.05 hos bet365  med 1/5 units. 

Twitter@akberg 

http://www.spreadsheet.se/akberg

EDITERAD 2014-06-24 18.45:02

Akberg - 24 Juni, 2014, 18:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!