Positiv Y!

Igår rekade man inte men jag fick in Mexico -1 och även över 3,5 kort i matchen till fina 4,25 och 2,25, efter en väntad matchbild.

Här kommer istället en Stress-Rek
Idag är det dags för ännu en tuff match och enligt många är Italien favoriter just för att dem har fördel i och med att ett X i matchen passar dem mycket bra. Dock är jag inne på Uruguay och enligt mig passar mitt spel denna matchen perfekt!

Italien är inne på att ändra formation då Balotelli haft det ganska tufft där framme ensam. Det ryktas om en 3-5-2 formation eller 3-4-2-1. Uruguay kommer antagligen att köra vidare på sin 4-4-2 (4-4-1-1).

Jag är inne på att det inte längre är samma Italien från förr som vi ser i detta VM, och med detta menar jag deras taktiska spel och kämparglöd i matcherna. Båda lagen blev chockade av Costa Ricas spel och mot England hade man tur.

Jag ser en match där Uruguay sakta men säkert kommer att ta över matchen och trycka upp laget. När laget väl är uppe vid Italiens straffområde så har man en Suarez i bästa form! En Suarez som var så nära att ta hem Premier League. Suarez är sjuk, han är vild, en krigare av bästa klass. När väl Uruguay fått in en boll på ett blekt Italien så är det dags för Italien att jaga in en boll, då kontrar uruguay in ett mål till.

Som sagt, det är inte längre det Italien man är van att se, 1-1 mot Luxemburg och 0-0 mot Irland var ingen tillfällighet anser jag.

Över 1,5 mål för Suarez och comp. till 2,50 är taget alla dagar i veckan.

lycka till!

EDITERAD 2014-06-24 16.16:44

This is the stats tab
This is the post tip