Montreal's borta facit är inget lysande, ett facit på 0-2-4 och en målskillnad på 5-14. För att sedan gå in på deras 5 senaste matcher så har dem ett facit på, 0-2-3 och en målskillnad på hela 3-11. För att kunna slå Vancouver på deras hemmaplan krävs det att dem ska rycka upp offensiven och täppa igen ordentligt därbak.
Men det kommer inte hända idag. Med denna statistik så ligger Montreal sist i Eastern Conference. Montreal har 4 poäng upp till närmsta lag som har 1 match mer spelad.

Vancouver's hemma facit lyder; 3-2-1, ett relativt hyggligt facit för att ha haft relativt bra motstånd emot sig.
För övrigt ligger Vancouver på 5e plats med 21p, med 2 matcher mindre spelade. Upp till andra platsen skiljer bara 4 poäng.

Jag tror stenhårt på Vancouver inatt, de lär ha insett att de har en bra chans i ligan, och med en vinst mot Montreal klättrar de upp på en stabil 3.e plats, med fortfarande 1 match mindre spela. Utöver detta så spelar deras hemmaplan en stor roll. Montreal ska resa över hela landet för att ta ställning till denna match. Och jag själv som aktiv ishockeyspelare som reser mycket i sverige vet att långa resor kan sitta kvar i benen under de första minuterna på planen.


Jag selar Vancouver till @1.57
Insats: 600kr
Utdelning: 942kr

Lycka till gubbs
Önskar Eran Walter


EDITERAD 2014-06-26 01.33:43

This is the stats tab
This is the post tip