Natten till idag pryddes väl efter ö3.5 Runs för Reds mot Cubs då de vann med 4-1.
Till inatt har jag hittat ett lika intressant spel.. Men något måste vara fel, något måste vara snett, annars kan inte bolagen sätta detta odds. Det är i alla fall för mig obegripligt.

Tigers - Rangers (Porcello - Martinez)
Tabellen:
4 Detroit 74 42 32 344-329 15 42
23 Texas 77 35 42 326-382 -56 35

Tigers är som vanligt med i toppen av seriesystemen och man leder "American Central League" , man är placerade 4:a i hela ligan och man har hittills i år gjorts det som förväntats.

Rangers däremot tycker jag att man ska kunna kräva lite mer av, med det spelar materialet man har ska man kunna vara bättre placerade än 23:a, men man ligger där man ligger mycket tack vare pitchningen som inte alls varit på topp, speciellt inte på slutet!
Man släpper i snitt 4.96 Runs per match, alltså nästan 5 Runs emot sig varje match vilket inte är någon bländande statistik.
Man har förvånade svårt på hemmaplan där man endast tagit 16 segrar på 37 försök, med det är man näst sämst av alla lag på hemmaplan, de ända som är sämre är Arizona som tagit 15 segrar på 40 försök.

Tigers däremot har varit mycket framgångsrika på bortaplan där man har tagit 23 segrar på 36 försök, det känns som om att Tigers spelar med ett annat lugn på bortaplan än vad de gör hemma, fråga mig inte varför, men känslan är den.

Tigers pitchar alltså med Porcello inatt, han har ett record på 9W 4L under den här säsongen med en ERA på 3.76, senast han pitchade var för en vecka sen var mot Cleveland, då släppte han 0 Runs, något han vill fortsätta bygga på ikväll. 26 åringen gör sin 6:e MLB säsong, sin 6:e i Tigers tröjan, förra säsongen var hans bästa hittills, då hade han ett record på 13W 8L och han kastade totalt 142 Strike Out's då. Något han själv sagt att han vill slå i år, hans record kan mycket väl bli bättre, men med 56 Strike Out's efter halva säsongen så blir det en svår nöt att knäcka.

Nick Martinez i Texas gör sin 1:a MLB säsong, 24-åringen var mycket lovande när han var yngre, men slog aldrig riktigt igenom utan han har fått spela mycket i Minors, i vilket fall som helst har han gjort en okej början på sin MLB karriär, även fast statistiken inte är den bästa, han har ett record på 1W 4L under säsongen med en ERA på 4.22. Han har på sina 10 senaste matcher han spelat släppt 7 Home runs, något som han inte är nöjd med säger han. Han har 3 raka förluster i bagaget och självförtroendet är inte på topp, det som han har med sig till den här matcher är att han första och hittills ända seger kom mot just Tigers.

Vinner Tigers inatt sveper man med sig hela serien ifrån Texas, vilket blir en extra sporre för dem, alltid kul att få med sig 3 vinster!
Tigers har vunnit 6 raka matcher och har väldigt fin form!
Men hos Texas är det rena motsatsen, man har förlorat 7 raka matcher och har inte alls spelat bra, förlorar man inatt så har man alltså förlorat 8 raka matcher, något som inte har hänt sen 2005, för 9 år sen!

Jag tror stenhårt på Tigers ikväll!
Lycka till vid rygg, och följ mig gärna på twitter @JonteMorriz.

EDITERAD 2014-06-26 13.25:40

This is the stats tab
This is the post tip