Speltips

Speltips Dubbel + 2 Singlar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-28 16:00 Spela här

Speltips Dubbel + 2 Singlar
Land: Sverige Liga: VM, Superettan
Odds: 6,30 Speltips: Dubbel, singel
2014-06-28 16:00 Dubbel + 2 Singlar Dubbel, singel 6,30 Waallee

Ängelholm - GAIS

Ängelholm:
Under hela säsongen har Ängelholm fått spela sina hemma matcher på Olympia (Helsingborgs arena), medans det har utfört sina träningar på Ängelholms IP. Men nu har äntligen Ängelholm fått flytta tillbaka till sin egna hemmaplan som de tränar dagligen på. Har fått höra från spelarna i Ängelholm att dem är väldigt glada att få vara tillbaka till dem vanliga lokalerna där dem hör hemma.

Utöver att dem äntligen ska få spela på den planen dem känner sig tryggast i så kommer dem med en stark borta vinst mot Östersund. Dock inte rättvis seger men 3 poäng är 3 poäng, det ger spelarna energi och självförtroende som kan användas idag!

GAIS:
GAIS kommer från en borta vinst mot Hammarby med hela 1-3. Deras första match med deras nya tränare. Den klassiska reaktionen vid ett tränare byta, vinst. Dock förlorade man sen hemma mot Assyriskan med 2-1. Kollar man annars på GAIS borta statistik så är det 1-1-5 med en målskillnad på 7-12. Inget lysande facit.

Dock har inte heller Ängelholm ett lysande facit på hemmaplan, 1-2-4 med en målskillnad på 9-15. Dock kan man anse att det spelat på bortaplan hela året fram tills idag, så det känns ej relevant att kolla på deras hemma statistik.

Anledningen till mitt spel på denna matchen är för att Ängelholm har haft ledningen i de senaste 4 av 6 matcherna, där då 2 andra har varit 0-0. Därför lockar HT väldigt mycket för mig.

Jag spelar Ängelholm HT till @3.00


Colombia - Uruguay

Colombia:
Colombia är ett av de lag som har imponerat mest såhär långt under VM. José Pekermans mannar har kombinerat ett fartfyllt och individuellt skickligt anfallsspel med en stabil defensiv styrd av rutinerade Mario Yepes.

Nio poäng av nio möjliga och en målskillnad på 9-2 i gruppspelet är ett facit som säkerligen skrämmer det uruguayanska landslaget inför kvällens drabbning.

Preliminär startelva: Ospina; Zuniga, Zapata, Yepes, Armero; Aguilar, Sanchez; Cuadrado, Rodriguez, Ibarbo; Gutierrez

Uruguay
Allt har handlat om Luis Suarez efter segern mot Italien, där Liverpool-anfallaren bet Chiellini i axeln, vilket senare ledde till en nio matcher lång avstängning från landslaget, samt fyra månader från all typ av fotboll. Ett oerhört tungt avbräck för Uruguay, som är ett helt annat lag utan sin storstjärna.

Vinst blev det i alla fall med 1-0 mot Italien efter Diego Godin nickat in matchens enda mål, ett mål som innebar att hans lag tog sig vidare till åttondelsfinal med sex inspelade poäng.

Skador/Avstängningar: Suarez, M. Pereira

Preliminär startelva: Muslera; Caceres, Godin, Gimenez, Pereira; Rodriguez, Rios, Gonzalez; Lodeiro; Forlan, Cavani


Jag spelar Colombia till @2.10

Waallee - 28 Juni, 2014, 12:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!