Speltips

Speltips IK Oddevold v Skövde

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-30 19:00 Spela här

Speltips IK Oddevold v Skövde
Land: Sverige Liga: Div 1 södra Götaland
Odds: 1,95 Speltips: Ht/ft 1-1
2014-06-30 19:00 IK Oddevold v Skövde Ht/ft 1-1 1,95 holms

Sticker återigen emellan dessa i dessa fantastiska VM-tider med ett litet sidoskott från en serie inte många just idag bryr sig om. Bortsett från de nära och kära.
Igår damallsvenskan där Kif Örebro gjorde jobbet och den matchen var egentligen över innan den ens började:

"Michael var snabbt ute. Redan i den sjätte minuten höll hon sig framme. På pass från Lucie Martinkova tryckte hon in matchens enda mål.
Kif forstatte efter målet att dominera händelseförloppet och vann skotten med 12-3"

Stort tack till kamrat Oskar Gustafsson som lotsade oss igenom matchen via Sveriges Radio. Halvskadat att lyssna på något sådant egentligen när man för stunden är på varmare breddgrader, men vad gör man inte för att jobba in ett spel.

Huruvida Oddevold v Skövde sänds på någon webradio eller inte, det låter jag vara osagt, men om någon sniffar upp något sådant så är jag glad och meddelas gärna.
För det här tror jag är lika kassaskåpsklart som Kif Örebro i går.
Jag kan verkligen föreställa mig hur jävla revanschsugna man lär vara efter hemska 1-5 i arslet nere i Lund.
Eller, det är väl mest siffrorna som kan betonas som hemska. För såååå illa var det egentligen inte.
Nu ska man väl inte skylla på vädret. Det är lika för bägge. Men det var Sverige från sin sämsta sommarsida. Ett jäkla oväder som gjorde det svårt att spela boll.
Lund gjorde 1-0 precis i slutet av den första halvleken. Oerhört psykologiskt, vilket kan fälla den bästa.
När Oddevold sedan fick ett snabbt rött kort i den andra halvleken, ja då var det förstås godnatt så det visslade om det. Allt som kunde gå fel gick verkligen fel.

Nu chans till snabb revansch när trötta Skövde kommer på besök till Uddevalla.
Ett Skövde man har 8-0 på de tre senaste matcherna på. Man kan ju lätt gissa sig till vilka spelare i vilka tröjor som alltså kommer till den här matchen med bäst känsla.
Dessutom. Ett Oddevold som gått väldigt bra hemma, mot Skövde, JUMBON Skövde, med ett bortaspel inte ens en mor kan älska.
Visst, man har nu Robin Jansson avstängd. Men med en bredd som tillhör den högre klassen i den här serien så är man förstås mindre sårbart än de flesta andra lagen.

Raka etta betalar 1,36. Det är lite tråkigt.
Jag går på att man stänger igen den fighten från start och leder hela vägen in till mål, till betydligt mer roliga 1,95.

holms - 30 Juni, 2014, 10:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
dahlqvist - 2014-06-30 11:36:08

Uddevallabo som man är råder jag om att inte rygga detta spel. IKO har haft riktigt tur dom två senaste hemmamatcherna men på något sätt har dom lyckats vinna ändå + slaktade nere i Lund nu senast. Forwardstanken Johan Patriksson borta även denna match något man får beakta. Visst 1.36 är lågt men att köra på 1/1 och va rolig är ett rent lotto för dagens IKO. Kommer säkert bli vinst på något sätt men inte klockren!

Avstå att tippa är mitt rek!