Speltips

Speltips Belgien - USA

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-01 22:00 Spela här

Speltips Belgien - USA
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 2.00 Speltips: BLGM
2014-07-01 22:00 Belgien - USA BLGM 2.00 patrikrekar

Tjena!
Vi kan starta med min statistik här hos R&K. Har rekat 6 spel! 4 vinster, 1 förlust och 1 fick jag pengarna tillbaka på tack vare asian. Förlusten var min första rek så har 5 raka kan man säga haha! Vi kör på med Belgien - USA.

Mycket målsnålt nu i VM när det börjar dra ihop sig mot finalen. Men jag kör på att denna matchen kommer bjuda på minst ett mål från vardera sida. Varför?

Jo, Belgien har mer i sig än vad vi har sett. Det vet jag. Idag ställer de upp utan Lukaku vilket jag tycker är en mycket bra idé från den belgiske tränarn. Blir det så att USA tar ledningen kommer USA att backa och Belgien kommer inte att skapa något. Tills de byter in Lukaku! Han kommer vara så hungrig och kommer att spela så fin fotboll. Han kommer spela ett moget spel och hjälpa sina lagkamrater och då kommer Belgien att höja sig.

Min matchbild är så att något av lagen leder i halvtid och backar hemåt.

USA då. Belgien tar ledningen. Då blir det mycket Dempsey med sitt självförtroende, och rester tutar och kör bara. Han kommer lik Lukaku vara hungrig och amerikanerna kommer inte att stanna fram tills domarna blåser av matchen.

Denna sitter!

Lycka till vid rygg och kommentera gärna om något tar samma båt som mig!

patrikrekar

patrikrekar - 01 Juli, 2014, 21:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!