Speltips

Speltips Brasilien - Colombia

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-07-04 22:00 Spela här

Speltips Brasilien - Colombia
Land: Brasilien Liga: VM2014
Odds: 2,025 Speltips: X2
2014-07-04 22:00 Brasilien - Colombia X2 2,025 Philipoo

Ett sydamerikansk stor möte. Och vet ni vad det betyder?
En offensiv orgie med prestigefull och vacker fotboll.

Presidenten i Colombia har beslutat att fredagen blir en helgdag så många colombianer har möjlighet att stötta sitt lag.

De senaste 4 möten lagen emellan har slutat med ett X varav 3 av matcherna 0-0.

Läget i Brasilien:
Man tog sig vidare efter riktigt rysare mot Chile. En match som präglades av mycket skott på mål, och en lysande ribbträff från Chiles sida i den 119 minuten som var nära sätta punkt på Brasiliens resa.

Neymar är osäker inför morgondagens match, det ryktas att han repats från skadan. Men ni vet ju vad som hände med Diego Costa i CL-finalen, utgick efter 7 minuters spel. Denna 21 årige kille har hela Brasiliens befolkning på sina axlar, trots en strålande insats i VM såhär långt så tror jag morgon dagen sätter stopp för hans fortsatta framgångar i detta VM.

Fred har vart minst sagt urusel. Det är inte samma Fred vi såg i Confederations Cup förra året. Scollari är nog minst sagt missnöjd med sin fd målskytt och tänker en extra gång innan han sätter Fred i spel igen.

I övrigt är man fri från skador med kanske de bästa mittbackarna i världen tillsammans med ett överskattat mittfält.

Läget i Colombia:
Laget tog sig vidare efter en otroligt viktig seger mot rivalerna Uruguay. Eftersom Suarez var avstängd så hade Uruguay väldigt lite att säga till om när det kom till det offensiva.

Offensivt så bjöd Colombia och Monacos stjärna James Rodriguez på en riktigt målfest med vad jag tycker är VMs snyggaste mål före Van Persies superman nick.
Nu så står man inför en otrolig press, hela Colombias befolkning kommer stå och bita på naglarna och hoppas på att det rutinerade försvaret håller samma tempo som Brasiliens kenyalöpare aka Willian, Ramires, Neymar m.fl.

Alla odds talar för att Brasilien tar ett guld i detta VM, men jag tycker de är överskattade. Deras spel har inte imponerat på mig, det har haft turen med sig med både domare och ribban.

Resan tar slut nu, kanske inte på ordinarie matchtid. Men den kommer ta slut!

Jag vågar inte sätta en rak två här. Men att det blir ett kryss eller att Colombia vinner är både realistiskt och till ett hyfsat odds finns det inga tvivel.

Edit:
För högst odds: Kolla asienmarknaden på +0,5 mål Colombia. Det get 2,075. Det är precis samma spel som x2 som ger 1,95.

Vad tror ni själva?

Rygga på egen risk!


Philipoo - 03 Juli, 2014, 23:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Philipoo - 2014-07-04 08:28:08

@Samzter

Zuniga - Yepes - Zapata - Armero
Dessa 4 försvarare är väldigt samspelta. Den ända anledningen till att Colombia skulle förlorar ikväll är om Zuniga och Armero fortsätter spela lika offensivt som de gjort tidigare. De måste sjunka ner lite i banan i kvällens match.

samzter - 2014-07-04 00:11:12

Colombias backlinje har inte satts på spel, jag håller med om att Brasilien inte övertygat men nån gång vaknar dem upp, för kvalité har dem....ett tidigt mål och Colombia är helt färdiga. Farligt spel men vilket spel är inte ^^

alive365 - 2014-07-03 23:33:20

Finns samma spel fast via Asian market på bet365 = +0.5 till @2.025

Spelar den!