Speltips

Speltips Tyskland - Frankrike

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-07-04 18:00 Spela här

Speltips Tyskland - Frankrike
Land: brasilien Liga: Liga
Odds: 1.83 Speltips: Inget mål före 32:00
2014-07-04 18:00 Tyskland - Frankrike Inget mål före 32:00 1.83 Polsater

Tyskland och Frankrike drabbar samman i en heleuropeisk kvartsfinal klockan 18:00 i kväll.

Tycker mig ha funnit ett stabilt spel: Inget mål före minut 32:00. 1.83 på bet365 .

Sakho ska vara redo för spel, återstår att se om han petar Koscielny i Frankrikes mittförsvar. Går väl på ett ut enligt mig. Sen är frågan om Griezmann kommer få spela på bekostnad av Giroud. Tänkbar elva:

Lloris,
Debuchy, Sakho, Varane, Evra
Matuidi, Cabaye, Pogba
Valbuena, Benzema, Griezmann

Tyskland har Mustafi (yb) out. Hummels ska vara redo, vilket är ett plus

Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes
Lahm
Kroos, Schweinsteiger
Özil, Müller, Götze

Kommentar: Vi gick från ett sprudlande gruppspel till ett otroligt tajt slutspel. Chile vs Brasilien innehöll tidiga mål, annars var det rätt dött. De här båda lagen inledde också rätt försiktigt. Väntar mig ingen ändring på det nu.

Matchen spelas mitt på dagen brasiliansk tid i tryckande hetta i Rio. Räknar med lågt tempo och tillknäppt spel mellan två lag som vill riskera väldigt lite inledningsvis, har stor respekt för varandra och framför allt inte vill åka på första målet. Båda dessa var relativt illa ute defensivt i sina matcher (mot på pappret svaga motståndare) så jag tror det kan spela in i att man vill inleda försiktigt.

Mycket på spel och viktigast initialt blir att ligga på rätt sida, inte tappa boll i fel lägen och successivt jobba sig in i matchen. Väntar mig en Lagerbäckinledning med andra ord. Under 0,5 i första halvlek är ett bra spel också fö den som vill ha högre odds, men jag nöjer mig med detta.

@nokkan21

Polsater - 04 Juli, 2014, 13:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
3quartista - 2014-07-04 15:20:26

Bra rek som sin helhet, tycker att du ligger helt rätt i tänket sett till historiken. Var inne på detta spelet tidigare under gårdagen, men valde att strunta i det. Just Pga. att båda lagen besitter sådana kvalitativa spelare både defensivt och offensivt som kan "avgöra" matcher på egen hand. Därav, anser jag, att det föreligger ganska så stor risk att något av lagen gör ett tidigt mål. Jag valde istället att rikta blickarna mot ett annat spel som jag ser som ett betydligt mer lockande spel. "1st yellow card after 30th min" @1,9 ggr pengarna.

Spelare som riskerar avstängning i Tyskland:
Lahm , Höwedes.

Spelare som riskerar avstängning i Frankrike:
Matuidi, Evra, Pogba
Edit: Cabaye har redan varit avstängd efter att ha erhållit två gula kort i gruppspelsomgången.

Domare för dagen är N.Pitana, som hittintills har delat ut 6 kort i VM. Vilket i paritet med vårt svenska domarbidrag, Jonas Eriksson [10 gula kort], i sammanhanget anses som rätt så återhållsamt.

Precis som du skriver i reken så kan vi troligen förvänta oss en relativt så försiktigt inledande matchbild, ett tidigt gult kort ställer till det ordentligt oavsett vilket lag som erhåller det.

Lycka till med ditt spel!

Fierom - 2014-07-04 15:00:47

rygg

dez - 2014-07-04 13:58:57

Om man ser på de senaste matcherna så hade både Brasilien, Frankrike, Tyskland, Holland, Costa Rica, Argentina och Belgien mycket svårt att få tummen ur förrän precis på "mållinjen". Jag tror därför på att annorlunda scenario i några av de kommande matcherna, dvs att de försöker få ett snabbare mål och slippa stressen på slutet.

Kommer därför gå all in på att det inte står 0-0 i paus i denna match.