Speltips

Speltips Argentina - Belgien

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-07-05 18:00 Spela här

Speltips Argentina - Belgien
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 1.83 Speltips: Belgien mål före 73:00
2014-07-05 18:00 Argentina - Belgien Belgien mål före 73:00 1.83 Polsater

Mitt lir i matchen Argentina-Belgien: Belgien att göra mål före minut 73:00. Finns under fliken mål - tid för lagets första mål.


Argentina har Marcos Rojo (vb) avstängd. Väntas ersättas av Basanta. Agüero är förmodligen inte redo för spel än. Tänkbart lag:


Romero
Zabaleta, Fernandéz, Garay, Basanta
Mascherano, Gago
Di Maria, Messi, Lavezzi
Higuain


Belgien: Vem spelar bredvid Witsel och vem spelar på topp? Belgien har en skadefri trupp (Benteke borta sedan tidigare) och Wilmots kan välja fritt efter gameplan. Tänkbart lag:

Courtois
Alderweireld, Kompanie, Van Buyten, Vertonghen
Witsel, Dembéle
Hazard, De Bruyne, Mirallas
Lukaku


Kommentar: Tim Howard gjorde 15 räddningar för sitt USA mot Belgien. Belgarna fick äntligen i gång sin offensiv på allvar. Även om man inte gjorde några mål över 90 minuter skapade man en hel del lägen. Origi såg fin ut på topp, men frågan är om inte Lukaku såg ännu bättre ut när han kom in? Kanske var en petning det han behövde? Känns som att utskällde Lukaku har ett mycket bra läge att komma in som lite av en hjälte här. Det som varit är glömt, nu är man underdogs, han har varit petad...skönt läge att komma tillbaka in i laget i. Tror han blir livsfarlig vid eventuell start.

Den här linan släppte Argentina in mål på i matchen mot Nigeria. Bosnien gjorde mål senare än 73:00, men skapade en hel del. Till och med Iran tilläts skapa en hel del på kontringarna man skrapade ihop. Även om Schweiz inte fick ihop jättemycket lägen i en rätt tillknäppt tillställning så hade man verkligen bra lägen att göra mål på Argentina.

Belgiens offensiv håller jag verkligen som bättre än allt Argentina stött på hittills. Visst, Belgien har rent statistiskt gjort sina mål sent i matcherna. Men då har man varit det lag som behövt föra spelet, vilket passar laget dåligt. Här tror jag Argentina kommer ha mest boll. Och det, my friends, passar Belgien bättre. Har omställningsspelare i världsklass, spelare som verkligen kan såra motståndarna. Spelare som via maxlöpningar verkligen satsar.

Argentinas defensiv är inte något som skrämmer. Visst, man har sina defensiva mittfältare som är en stark sköld. Men i backlinjen är det bara Zabaleta jag håller riktigt riktigt högt. Garay är bra också, men lite överskattad enligt mig. Helt klart är det inga dåliga spelare man har, men det är inte fyra Thiago Silva där.

Slutspelet har varit betydligt tajtare än gruppspelet, visst. Men vi har ett lag som såg väldigt spännande ut senast och som vi vet har 3-4,5 riktigt, riktigt bra gubbar. Mål före 73:00 är en riktigt generös lina med tanke på att oddset för Belgienmål ligger på 1.53ish. Vi har sett hur de stora lagen, favoriterna, haft stora problem i sina slutspelsmatcher. Kanske är det dags för en underdog att hålla hela vägen? Oavsett, ett mål före minut 73:00 känns som man kan mäkta med.

Matchen spelas tidig eftermiddag brasiliansk tid och det kommer vara VARMT. Lite fördel Argentina där och möjligen bidrar värmen till en lite försiktig inledning. Men jag tror vi kan få ett tidigt mål här och då kan det öppna upp sig rejält. Dags för Hazard att kliva fram?

@nokkan21

EDITERAD 2014-07-04 17.41:25

Polsater - 04 Juli, 2014, 17:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2014-07-05 16:59:24

@Skadekollen: Startelvan #BEL: Courtois (mv), Alderweireld, Kompany, Vertonghen, Witsel, De Bruyne, Fellaini, Hazard, Mirallas, Van Buyten, Origi.

Mackan12 - 2014-07-05 16:59:03

@Skadekollen: Startelvan #ARG: Romero (mv), Garay, Zabaleta, Biglia, Di Maria, Higuain, Messi, Mascherano, Demichelis, Lavezzi, Basanta.