Speltips

Speltips Miami Heat @ Brooklyn Nets

Sport: Basket Spelstopp: 2014-07-07 01:00 Spela här

Speltips Miami Heat @ Brooklyn Nets
Land: USA Liga: NBA Summer League
Odds: 1.90 Speltips: Nets -4
2014-07-07 01:00 Miami Heat @ Brooklyn Nets Nets -4 1.90 ABN

Efter ett kortare uppehåll från basketen så är rekarna tillbaka! Då jag verkligen inte kan påstå att jag har koll på annat än NBA så har bettingen avtagit men i och med VM har man kunnat stilla abstinensen någorlunda. Ikväll är det i alla fall dags för NBA Summer League, och även om dom ”smygstartade” igår så är det premiär för mig idag.

Sen NBA 2013/14 tog slut efter att San Antonio Spurs fått sin revansch på Miami Heat så har en del hänt. Bland annat så har NBAs absolut största stjärna, LeBron James frigjort sig från sitt kontrakt. Det betyder inte nödvändigtvis att han lämnar Heat, men det finns en del som tyder på det. Spännande att se vart han hamnar.

Kanske är det så att New York Knicks stjärna Anthony kan ”ersätta” LeBron i Heat? Nu ryktas det dock om att Lakers står redo med ett kontrakt värt 95 miljoner dollar över fyra år. Men likt i LeBrons fall så är det inte säkert att han lämnar. Knicks ska ha erbjudit 129 miljoner dollar över fem år och förväntas enligt New York Daily News att acceptera det. Hur som helst så har vi en del spelare att följa och det blir extremt intressant att se vart dom hamnar.

Nu lägger vi lite fokus på NBA Summer League. Gårdagens matcher slutade följande:

Brooklyn Nets (101) @ Indiana Pacers (81)
Miami Heat (77) @ Boston Celtics (85)
Orlando Magic (83) @ Philadelphia 76ers (77)
Detroit Pistons (95) @ Houston Rockets (89)
Memphis Grizzlies (84) @ Oklahoma City Thunder (63)

Not: Alla matcher spelas i Orlando så någon hemmafördel är inte att snacka om.

Mitt spel för dagen blir Brooklyn Nets -4 mot Miami Heat. Finns på en del bolag och ligger runt 1.90 som vanligt. bet365 har inte släppt sina odds i skrivande stund, men linan lär inte förändras och oddset där är då 1.90 som vanligt.

Om ni nu tänker er att ni ska få avnjuta en härlig baskettillställning fullt med stjärnor, så ja. Då är ni helt fel ute. Miami Heats bästa poänggörare igår heter James Ennis och han gick i andra rundan som nummer 50 i draften 2013. Vald av Atlanta Hawks men Heat förhandlade till sig rättigheterna direkt. Heat ville att han skulle stanna i USA och husera i NBAs devolopment leauge. Ennis skulle då inte kunnat tjäna mer än 25 000 dollar då Heat inte ville ge han ett NBA-kontrakt vilket skulle innebära minst 490 000 dollar. För att kunna hjälpa sin sjuka familj valde han att spela i Austrailen. Storsuccé där och nu är han påväg att spela till sig ett NBA-kontrakt.

Det är med andra ord framtidens stjärnor som man har möjlighet att se och inte dom vanliga storspelarna vi är vana att se. Tack för det. Dom här spelarna kommer ge allt.

I Brooklyn Nets finner vi bland annat Mason Plumlee som valdes som nummer 22 i draften 2013. Han fick ett kontrakt direkt och valdes in till ”NBA All-Rookie First Team” för sina bedrifter på courten. På 70 matcher snittade han 7.4 ppg och där han sköt 0.659.

Hur som helst så finner jag Nets mer intressant och -4 känns rätt. Heat har två spelare med erfarenhet från den stora scenen. Nets har sex stycken.

Matchen finns att se på NBA gametime.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 06 Juli, 2014, 20:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!