Speltips

Speltips Brasilien - Tyskland

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-07-08 22:00 Spela här

Speltips Brasilien - Tyskland
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 3.10 Speltips: Bra ö1.5 mål
2014-07-08 22:00 Brasilien - Tyskland Bra ö1.5 mål 3.10 mr_england

Spel: Brasilien över 1.5 mål i matchen – odds 3.10 bet365

Spelformen är god då jag satt 6 av de 7 senaste rekarna till oddsen 3.60, 2.87, 2.20, 1.80, 2.15 och 2.02. Jag hoppas VM-formen håller i sig där jag satt 5 av 6.

I skrivande stund är oddsen helt jämna och båda lagen kan spelas till 2.80 att vinna den här matchen hos bet365 . En oddsvärdering som jag absolut kan köpa och förstå då den här matchen känns extremt svårtippad. Tyskland var väldigt bra sist mot Frankrike där man kontrollerade matchen och imponerade. Det kändes dock som fransmännen var tyngda av stundens allvar och inte presterade på topp. Innan dess har dock inte tyskarna imponerat så mycket på mig även om de var bra i första matchen mot Portugal. Precis som de andra semifinallagen har Tyskland varit upp och ner i turneringen.

Detsamma gäller för Brasilien som dock har en annan fördel som inget annat lag har. Hemmaplan och ett fantastiskt stöd. Jag var själv på plats i Brasilien under förra veckan och det går inte att förklara vilket fantastiskt stöd laget har. Man måste även bara älska att de gjort alla Brasiliens speldagar till helgdagar i Brasilien! Jag skulle aldrig våga tippa emot Brasilien i någon match i detta VM oavsett förutsättningar och skadeläge. Nu när de dessutom nått semin och har mindre press på sig än tidigare i och med skadan på Neymar och Silva-gate så tror jag att vi kan få se ett mer avslappnat Brasilien. Något som jag tyckte vi såg redan i kvarten mot Colombia där det var full fart framåt efter den nervfyllda vinsten i åttondelen. Det känns som att ju längre Brasilien går i turneringen desto mer släpper pressen och man får mer att vinna i stället för mer att förlora. På det sättet kan även skadan på Neymar vara en fördel för Brasilien den här gången även om han naturligtvis är en fantastisk fotbollsspelare.

Den här gången väljer jag att satsa mina pengar på ett spel som jag ser som ett riktigt värdespel då vi erbjuds hela 3.10 gånger pengarna på Brasilien att göra minst två mål i matchen. Det på hemmaplan och med ett fantastiskt stöd då det verkligen gäller. Hur ofta får vi ett sådant odds? 3.10 innebär att spelbolagen bara ger Brasilien 32 procents chans att göra minst två mål i den här matchen. Jag tror att Brasilien har mycket större chans än så och då måste man naturligtvis spela. Värdespel så det sjunger om det då jag tycker spelbolagen överskattar Neymars frånvaro. Något som även många spelare verkar hålla med om då oddsen på Brasilien sjunkit på slutet.

Brasilien har snittat 2 mål per match så här långt i VM. Javisst har Neymar gjort nästan hälften av dessa men jag tror som sagt att Neymars skada har lett till att Brasilien nu har folket bakom sig mer än tidigare i turneringen då man bara hade pressen på sig att gå ut att vinna. Det ska inte underskattas på något sätt och det är det jag bygger mitt spel på i första hand. Att ha ett helt land bakom sig som lever för fotboll kan lyfta de flesta spelare. Särskilt nu då man redan nått semin och lite av den värsta pressen är borta även om det såklart är guld de är ute efter. Oavsett har Brasilien ett ganska hyfsat gäng utan Neymar även om media såklart alltid fokuserar på de största stjärnorna.

Tyskland är dock bra och det är därför jag inte vågar tippa vilket lag som vinner den här matchen. Kanske ska Tyskland vara favorit rent fotbollsmässigt men de spelar trots allt på bortaplan med allt vad det nu innebär med publik, domare mm… Tyskland var bra senaste mot Frankrike och hade de enbart spelat den matchen i detta VM så kanske jag inte hade lagt detta spel. De har dock släppt till en hel del chanser tidigare i turneringen och släppt in två mål mot Ghana och även släppt in mål mot Algeriet. Jag ska dock vara ärlig med att Tysklands defensiva statistik är väldigt bra i detta VM. Jag tycker ändå inte de imponerar så mycket defensivt som siffrorna visar även om det mest är en känsla då jag inte är imponerad av de tyska ytterbackarnas defensiva kvaliteter. Förutom Tyskland-Sverige 4-4 då... Det kan även vara viktigt att påpeka att även om denna tyska generation under Löws ledning och filosofi hyllats en hel del så har den alltid vikt ner sig då de verkligen gäller och ännu inte vunnit något. Förlorar Tyskland här så får Löw sparken då kraven är höga i Tyskland.

Tyskland kan absolut släppa in två bollar mot ett galet och helmotiverat Brasilien som jag tror kommer gå all-in. Ett Brasilien som dessutom matchar Tyskland fysiskt. Vi spelar ju som sagt inte bara på vad vi tror ska hända utan även på vår värdering i förhållande till oddsen och då är ju 3.10 på att Brasilien gör över 1.5 mål i matchen omöjligt att motstå!

mr_england - 07 Juli, 2014, 21:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
HullaOMG - 2014-07-08 16:06:30

Oddset är så bra att man blir salig! Ja, man kan inte fatta att det är sant!

3quartista - 2014-07-08 10:18:41

Bra rek, rygg alla dar i veckan. Oddset, sett till tidigare resultat, bör rimligtvis vara någonstans mellan 2,2-2,4.. Vi testar.. Lycka till!