Speltips

Speltips Oklahoma City Thunder @ Brooklyn Nets

Sport: Basket Spelstopp: 2014-07-08 01:00 Spela här

Speltips Oklahoma City Thunder @ Brooklyn Nets
Land: USA Liga: NBA Summer League
Odds: 2.30 Speltips: Brooklyn Nets
2014-07-08 01:00 Oklahoma City Thunder @ Brooklyn Nets Brooklyn Nets 2.30 ABN

Jaha. Ny dag - ny rek. Gårdagens spel gick ju minst sagt sådär. Miami Heat besegrade Brooklyn Nets med överraskande 110-91. Det var absolut ingen dålig insats av Nets som producerade 91 poäng framåt. Att Heat skulle göra 110 poäng var dock en liten skräll. James Ennis stod för 29 poäng och räkna med att killen finns att hitta på den stora scenen i höst. I Nets stod Mason Plumee som väntat för Nets offensiv. 18 poäng blev det totalt för den NBA-rutinerade Plumee.

Just nu har en match spelats, och en pågår. Valet blir därför att spela på matchen mellan Oklahoma City Thunder och Brooklyn Nets.

För er som inte läste gårdagens rek så citerar jag den del därifrån så att det inte blir något missförstånd om vad ni faktiskt bettar på.

”Om ni nu tänker er att ni ska få avnjuta en härlig baskettillställning fullt med stjärnor, så ja. Då är ni helt fel ute. […] Det är med andra ord framtidens stjärnor som man har möjlighet att se och inte dom vanliga storspelarna vi är vana att se. Tack för det. Dom här spelarna kommer ge allt.”

NBA Summer League är ingen pre-season utan det här är en chans för yngre förmågor att visa upp sig. Det är blandat med spelare som blivit draftade, spelare som I N T E blev draftade men fått en inbjudan, och sen hittar vi några enstaka spelare som fått visa upp sig i NBA. Men dom är en klar minoritet.

Dagens spel blir Brooklyn Nets rak till 2.30 på bet365 .

Thunders har inte haft någon spelare som gjort över 18 poäng, och man har kommer från två förluster. 63, samt 73 poäng är vad man producerat offensivt under Summer League.

Tycker Nets har en del intressanta spelare och väljer underdogen här. Får se hur det spelar ut sig. Mason Plumee har skjutit 0.778 vilket är klart bäst sett till antal poäng han producerat. Det blir intressant att se hur många minuter han får idag. I Thunder har vi Jeremy Lamb som är poängbäst med 14 ppg. Han skjuter dock 0.333 och det räcker inte.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 07 Juli, 2014, 23:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!