Speltips

Speltips Houston Rockets @ Philadelphia 76ers

Sport: Basket Spelstopp: 2014-07-09 01:00 Spela här

Speltips Houston Rockets @ Philadelphia 76ers
Land: USA Liga: NBA Summer League
Odds: 2.25 Speltips: Houston Rockets
2014-07-09 01:00 Houston Rockets @ Philadelphia 76ers Houston Rockets 2.25 ABN

Inatt spelas Houston Rockets - Philadelphia 76ers och när det kommer till NBA summer league gäller det främst att man håller koll på vilka drafts lagen har gjort mer är hur säsongen har gått. Därför går jag in mycket på hur lagen har draftat. Vi börjar med Houston rockets:

Clint capela #25
Nick Johnson #42
Alessandro Gentile #53

Man har lyckats ganska bra i draften, vid första anblick kan det se tunt ut men man har gjort det väldigt bra ändå då man är ute efter lebron och carmelo (anthony) och inte vill komma närmare sin salary cap än vad man redan är. GM Daryl Morey har visat intresset av Carmelo och Lebron genom att drafta smart och sparsamt. Capela har kallats Schweiz bästa spelare och jämförs med Serge Ibaka bland experter pga sin utmärkta defensiva och reboundpotential.

Rockets andrapick Nick Johnson är precis som Capela en grym defensiv spelare som har blivit utnämd en av de bästa defensiva förmågorna i landets collegebasket. Bortsett från det är han en stabil kraft framåt med ett 16.3 ppg och vi får se om den utmärkta collegetalangen kan få spelet att funka även i NBA.

Gentile är en stor jäkel, med bra styrka och kan bli het från 3p avstånd. Det bevisade han i italien och han kommer troligtvis få stanna där nästa säsong för att lira ännu en säsong i europa.

Rockets behövde inför denna säsongen fixa bänken. Laget var riktigt bra förra säsongen men bänken behövde man förbättra. Det lyckades man inte med men man har ändå i jakten på Lebron och Carmelo gjort det smart. Att göra det smart innebär dock "problem" i nba summer leage. Problem som vi tar tillvara på.

Philadelphia 76ers:

GM Sam Hinkie valde Joel Embiid som #3 och därmed kan man säga att Sixers kommer att suga åtminstone en till säsong.

Det beror inte på att Joel Embiid är en dålig spelare, tvärtom är han en grym spelare. Däremot är det så att han är skadad i minst 5 månader till så deras fokus blir nästa säsong att försöka spela av säsongen och vänta på att han recoverar och nästnästa eller nästnästnästa säsong kan man lyfta sig ur den skiten man för tillfället befinner sig i.

Sixers, inför denna matchen har ett rätt kasst lag, not gonna lie. Man har dock en ännu sämre draft och man kommer inte ha mycket att säga till om inatt om jag har rätt i min analys. Värt att säga är dock att NBA summer league är inte något jag är speciellt allvetande om utan detta är endast en relativt svag analys av namnen i truppen och draft picksen.

ABN - 08 Juli, 2014, 23:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!