Speltips

Speltips Boston Celtics VS Detroit Pistons

Sport: Basket Spelstopp: 2014-07-10 01:00 Spela här

Speltips Boston Celtics VS Detroit Pistons
Land: USA Liga: NBA Summer League
Odds: 1.90 Speltips: Detroit Pistons -2.5
2014-07-10 01:00 Boston Celtics VS Detroit Pistons Detroit Pistons -2.5 1.90 ABN

Celtics möter Pistons inatt och medans NBA summer league har inletts lite sådär för min del så måste jag säga att inatt ser jag fram emot matchen något enormt både bettingmässigt och känslomässigt (?) då jag nästan vågar säga att jag hittat en liten pärla. Kanske kan det bero på min uppenbara partiska tankegång men jag är faktiskt benägen att säga att det är en väldigt intressant match som spelas inatt.

Pistons - Celtics alltså. Det uppenbara namnet man ska hålla utkik för är caldwell-pope som mäktat med hela 27.3ppg under nba summer leagues 3 matcher som Pistons har spelat och jämför man med Celtics Kelly Olynyk som ligger på blygsamma 17.5 ser man hur mycket Caldwell-pope har utmärkt sig i dessa summer games än så länge.

Faktum är att Celtics snitt under de matcher som hunnits spelas är bra mycket lägre än Pistons motsvarighet i nästan alla kategorier. PPG bland spelarna ligger på 40.5 för Celtics men hela 65.0 när det kommer till Pistons. Rebounds leder man med 23.8 mot 17.5 och assists har man ett grepp om med 12 för Pistons mot 9.8 för Celtics i matcherna som spelats.

Detta betyder dock inte att Pistons får en lätt match inatt, snarare tvärt om. Statsen berättar att Pistons vinner men man får vara försiktig med att underskatta Celtics som sitter på ett par riktigt duktiga talanger som Moser och Bertans. Dessa två spelare har varit riktigt duktiga och t.ex Bertans har skjutit mer än 71% från 2p range och 50% från 3p range vilket är minst sagt imponerande. Det som har satt stopp för Bertans som roligt nog kommer från Lettland är dåligt med speltid som har limiterat hans ppg till 6.5 men jag tror personligen att han kan bli en stor tillgång för Celtics inte minst i summer league (vad nu det betyder) utan även i NBA om man vågar släppa fram honom och ge honom speltid.

Med allt detta sagt måste man ändå säga att Pistons klart har övertaget då man får anstränga sig för att hitta någon som snittar under 7 ppg. Jag vet att de allra flesta av er som läser detta även kollar på VM och allt runtom så man kan lägga upp det i termer även ni förstår: Brasilien har Neymar och Argentina har Messi men Tyskland har ett lag. Celtics må ha olynyk och Bertans men Pistons har ett lag som verkar funka otroligt bra tillsammans. Lägg därtill på Caldwell-Popes otroliga poängsnitt och diverse kvalitéer och du har ett vinnande koncept - inte bara i matcher mot Celtics utan även i NBA summer league rent generellt.

Som en lite mindre samanfattning är Caldwell-pope droppen som får Celtics bägare att rinna över. Jag tror trots hjärtat som brinner för Celtics på en solklar torsk inatt och det är det jag lägger mina pengar på. Pistons -2.5 blir alltså det som ska vända den taskiga trenden i summer league so far och det hittar vi till 1.90 på bet365 . Tack och bock.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 09 Juli, 2014, 22:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!