Speltips

Speltips FK Kukesi - Kairat Almaty

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-10 19:30 Spela här

Speltips FK Kukesi - Kairat Almaty
Land: Land Liga: Europa League-kval
Odds: 2.10 Speltips: 2
2014-07-10 19:30 FK Kukesi - Kairat Almaty 2 2.10 J.Dizzle

Dags för returen i EL-kvalets första runda. Första mötet mellan Almaty (Kazakstan) och Kukesi (Albanien) slutade 1-0 till kazakerna.
Kan ju erkänna att jag inte har stenkoll på de här lagen, men tror mig har hittat ett skapligt spel här.

Almaty trummar på som bara den i inhemska ligan där man leder. Totalt 8 raka utan förlust, varav 7 segrar, är inget annat än imponerande minst sagt. Självförtroendet är det inget fel på med andra ord. I senaste omgången slog man dessutom dåvarande ligaettan Aktobe med hela 7-1. Var spel mot ett mål hela matchen, och man är ruggigt vassa i sina omställningar. Viktigt också att man fick igång ivorianen Gohou som är väl den som ska göra mål, 3 gånger kom han med i målprotokollet.

I första mötet var det nästan ett under att det bara slutade 1-0 till hemmalaget. Var samma där, spel mot ett mål och gästerna skapade totalt sett två halvchanser. En frispark som inte letade sig riktigt ända fram, och ett långskott som gick över. Och då är jag snäll som kallar de halvchanser. 3,4-0 hade varit mer logiskt som slutresultat.


Hemmalaget Kukesi från Albanien som står för motståndet, vars liga som ännu inte är i gång, till skillnad från den kazakiska som är mitt i säsongen. Förra mötet var första matchen på nästan två månader, ytterligare en faktor som talar för Almaty. Skillnad på tempo, vilket visade sig i förra matchen. Kom för övrigt tvåa i den inhemska ligan förra året, 6:e plats av 12 lag i hemmatabellen vilket inte är något märkvärdigt i en liga som den albanska.Om det hade blivit 4-0 i första mötet så hade jag inte vågat lira den här, men det som är bra med Almaty, även fast man leder så vill man framåt och skapa chanser, vilket man har visat nu i de två senaste. Så jag tror inte att man vill backa hem och göra det här onödigt spännande. Dessutom kan ju inte hemmalaget bara backa hem, utan man måste göra mål och då öppnar det upp sig bakåt. Och Almatys omställningar är riktigt vassa som sagt.
Hade trott på runt 1.70-1.80 för det här spelet. Över 2 gånger är riktigt bra!


3/5 Units.

J.Dizzle - 10 Juli, 2014, 14:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
SamuelE - 2014-07-10 15:02:27

Rygg!!