Elfsborg -1,5 spelas pa sondagen. No-brainer.

4 Elfsborg 13 7 3 3 19-11 24
16 BP 13 1 3 9 13-25 6

Sitter pa det har javla internetcafet som har en uppkoppling man hade skrattat at nar man satt pa ett modem som holl den fasta telefonen upptagen nar man satt och surfade pa altavista tidigt 2000-tal. Spanien. Sa jag ska fatta mig kort.

Har sagt det forut angaende Elfsborg - de har hittat spelet pa hemmaplan igen. Boras Arena ar den dar borgen det alltid varit forutom i fjol. Nu har man en passande uppgift - seriens samsta lag pa besok. Ett BP som ar skadedrabbat och avstangningsdrabbat pa en redan tunn trupp. Ett BP som spelade i torsdags. Ett BP som (det ska de ha credd for) alltid bjuder upp till dans. Det ar bra och utvecklande att man gor det - men i en san har match kommer man bli hart straffade for det.

Jag var och sag Elfsborg spela mot Djurarden i mandags. Fick med sig "bara"1-1 men for mig var man det battre laget. Skapade flest hundraprocentiga chanser. Var det nagot lag som skulle vunnit sa var det Elfsborg. Hursomhelst sa sag man bra ut dar. passningsspelet var ratt bra aven om man var lite uddlosa framat. Men da stalldes man mot ett valorganiserat Pelle Olsson-gang. Nu ar det som sagt en mer passande uppgift och laget ar nog rejalt sugna pa revansch. Jag pratade med en del spelare efter DIF-matchen och de blickade direkt framat mot den har matchen och talade om vikten att vinna for att haka pa Malmo i toppen. Per Frick avstangd, vilket jag tycker ar brea dp alternativen pa topp ar battre i min bok.

3/4-0/1

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip