Efter regn kom solsken.
Både TFF och MFF har gjort helgen fin.
Nu vill jag även avsluta weekend med ytterligare en rättad Rek. Min idé i dag är IFK Luleå hemma mot Frej.
Kan tyckas vara märkligt att gå i mot Frej med denna tabellrad:
Frej 12 10 1 1 22-8 31
31 poäng på 12 matcher är RIKTIGT bra.
Men jag tycker att Frej inte varit lika bra på slutet och det beror på att skador har börjat störa.
Senast (seger 1-0 mot Sylvia) saknades Sebastian Söderberg, Jesper Stenberg, Ruben Åhman, Cristoffer Ericson och Pontus Silfwer.
Pontus Silfwer får väl anses som tyngsta avbräcket. I dag saknar man även mittfältskuggen Joakim Blomquist som är avstängd.
Med tanke på skadetrassel och avstängningen på Blomquist ser Frejs trupp allt tunnare ut. Det i ett läge när man ska spela en av sässens svåraste bortamatcher i Luleå.
IFK Luleå är å sin sida helt ordinarie!
Luleå har ett bra spel i sej och har en väldigt stark startelva när alla är friska & krya, vilket alltså är fallet i eftermiddag.
Luleå har en hel del kvalité inte minst i Ibrahim Kallay som är landslagsspelare i Sierra Leone och lär spela i Allsvenskan nästa sässe. Kanske säljs redan i sommar. Han är BRA!
Luleå fick bara 2-2 senast i derbyt mot Skellefteå, ett klart orättvist resultat sett till spelet då IFK spelade ut sina "grannar", men Skelle var ruskigt effektivt.
3,60 för denne etta på bet365 känns HYPER-intressant, men jag fegar och kör asien +0,5 till Luleå (samma spel som 1x) till 1,85. Tror icke Luleå förlorar den här matchen.
IFK Luleå-Frej 1. +0,5 mål asien. (samma spel som 1x). Odds: 1,85. Bolag: bet365 . 2/4 units.

This is the stats tab
This is the post tip