Speltips

Speltips Warrios mot Lakers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-15 04:00 Spela här

Speltips Warrios mot Lakers
Land: USA Liga: NBA Summer League
Odds: 1.90 Speltips: Warriors -5
2014-07-15 04:00 Warrios mot Lakers Warriors -5 1.90 ABN

Kan inte riktigt påstå att jag älskar NBA Summer League… Ett väldigt dåligt facit och jag får väl hoppas att ni har gått emot mig då jag spelat fel.

Sitter fortfarande med kass internet som inte fungerat alls under dom två senaste dagarna. Därav uteblivande rek men nu verkar det fungera någorlunda bra.

Nu är VM slut och det kanske bidrar till en del spelare som inte riktigt har något att spela på och därför kikat in här utan någon egen kunskap om NBA & speciellt NBA Summer League. Jag vill därför poängtera att jag _inte_ spelar med normala insatser som under ordinarie säsong. Jag spelar smått och försiktigt eftersom Summer League är svår att förutspå med tanke på att det inte är några ordinarie lag utan en samling diverse spelare.

Om vi blickar lite fort mot den stora scenen så har nu Anthony skrivet på ett nytt kontrakt med New York Knicks och vi bör därför förvänta sig att det händer något mer där. Han poängtera att om han skulle stanna så vill han att man går för titeln. Det är sin monsterlön höll kvar han i the big apple.

Spelet idag bli Warriors -5 mot det Lakers vi anförtrodde oss till för några dagar sen. Hur det motiveras? Ja, om ni såg Lakers senast så förstår ni. Inte bara mot Pelicans utan man gjort svaga insatser i dom matcher man deltagit i. Det räcker för mig då Warriors ställer upp med tillräckligt bra spelare för att kunna klara linan.

ABN - 14 Juli, 2014, 23:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RobbinC - 2014-07-14 23:26:12

Warriors -4 @ 1.91 finns på Betway ! Ryggade den direkt!